Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Naprawa błędu z X-Trapem.

ZerV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Wiele osób po ściągnięciu gry ma pewnien problem, nie martwcie się ja też go miałem.

Gdy próbujemy włączyć grę, gra musi sciągnać X-Trapa i jego potrzebne składniki a nie wiedząc czemu u nie których się nie da.

Poprostu wchodząc do gry, updatowanie zatrzymuje się na 3 kroku i wyskakuje :

72erfd.jpg

Żeby naprwić problem, wystarczy ściągnąć X-Trapa do którego dam linka niżej, i zawartość z wypakowanej paczki wkleić do folderu X-Trap w grze.

Brick-Froce >> X-Trap >> Wklej

Powłączeniu gry wszystko powinno śmiagać.

Niestety nie wiem jak będzie to wyglądać kiedy wyjdzie kolejny Update Gry, czy samo się z Aktualizuje czy naprawią ten błąd, a może będzie trzeba wrzucić kolejny raz nowszego X-Trapa? Nie wiem.

Uwaga ! Potrzebna jedna osoba która zrobi Skan pliku, ja nie jestem w stanie, chętny niech napisze na PW. Prosze.

Do czasu kiedy nikt nie pomoże zrobić mi ktoś Scan'a musicie załatwić te pliki od kogoś z Forum bądź wyśle linka na PW, wystarczy do mnie napisać.

Pozdrawiam ZerV

(Pamiętaj, "Lubie To" to jedno kliknięcie dla Ciebie, dla mnie wielka motywacja)

Sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...