Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Minecraft na slabsze laptopy/komputery z sytemem 32bit.

matimati122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj postaram sie wam pomoc odpalic minecrafta na naszej starej dobrze znanej javie 32bit.

z pewnoscia kazdy z was kto posiada system 32bit, i chcial zacząć swoja przygode z minecraftem napotkal sie z problemem co 5-cio minutowego crashowania minecrafta.

Blad ktory sie pojawial w folderze z minecraftem nosil nazwe miejwiecej taka

Znalazlem na to pewne 3 sposoby.

1.Pobieramy easy driver z tej http://drivereasy.com/ strony, nastepnie instalujemy, instalacja jest prosta wystarczy klikac dalej dalej dalej instaluj zakoncz,

Gdy juz pobierzemy i zainstalujemy ukarze nam sie ocza duze niebieskie okienko

a)klikamy informacje o sprzecie

b)ocza ukarze nam sie okno a wnim rozne informacje o sprzecie, głownie interesuje nas okienko z karta graficzna, patrzymy jaka mamy.

c)Gdy juz znamy nazwe i rodzaj naszej karty graficznej w moim przypadku "ATI Radeon x300"

Szukamy najnowszy sterownik do owej karty, na laptopie nie bedziesz mogl jej zainstalowac bedzie blad, nie pamietam o jakiej tresci ale cos o karcie graficznej. Wracajac do tematu, gdy juz pobralismy najnowsze sterowniki wchodzimy na ta strone hhttp://ttp://www.sea...605#entry492605 I postepujemy ze wskazowkami.

PORADNIKA NIGDZIE NIE WIDZIALEM WIEC ZROBILEM SAM NA TO WPADLEM!!

JUTRO JAK BEDE MIAL CZAS DOKONCZE (WSTAWIE NASTEPNY 2 SPOSOBY) I WSTAWIE SSY

ZE WZGLEDU TEGO ZE GDY WSTAWILLEM 5 SSOW CALY TEKST MI SIE UCIOl I NIE CHCE MI SIE JUZ Z TYM BAWIC.

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...