Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atherios

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kierzek jest spoko co od niego chcecie odbanował mi konto które chciałem mieć zbanowane koleś jest normalny wiem że nie do tematu ale nie wytrzymałem musiałem wyrazić swoje zdanie jak zwykle :D mam nadzieję że te 5% które mi się należy gdzieś przepadnie w spamie .Aha a dla osób typu liżesz dupę i tp to niech zauważą jedną sprawę żę tylko te typy piszą takie rzeczy co im nie wyszło na MPC z poważaniem tymbark@@@

Opublikowano

kierzek jest spoko co od niego chcecie odbanował mi konto które chciałem mieć zbanowane koleś jest normalny wiem że nie do tematu ale nie wytrzymałem musiałem wyrazić swoje zdanie jak zwykle :D mam nadzieję że te 5% które mi się należy gdzieś przepadnie w spamie .Aha a dla osób typu liżesz dupę i tp to niech zauważą jedną sprawę żę tylko te typy piszą takie rzeczy co im nie wyszło na MPC z poważaniem tymbark@@@

O kurwa kolejny lizodup.

Spierdalaj.

Opublikowano

sam spierdalaj kurwo jebana dzieciaku ić do szkoły a tam na bank masz wpierdol bo jesteś jebanym kapuśem szmato :P(UPS i znowu przegiełem pałe z tekstami )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...