Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms czy Warrock ? ...

Mihau.

Którą wybrać ... ?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Któr? wybra? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Od dłuższego czasu nie chcę mi się grać w minecrafta ,bo poprostu nie mam veny ,a od metina trzymam się z dala. Cs powoli już nudzi dlatego z prośbą do Was , z racji tej że obydwie gry cieszą się dużą popularnością ,mam pytanie ... W którą zacząć grę i dlaczego ? To dla mnie naprawdę ważne ,by zwalczyć nudę przy kompie. Proszę o sensowne odpowiedzie ,tylko na temat tych 2 gier. Z góry dzięki.

Opublikowano

Graj w Combat'a wszyscy moi kumple, którzy grali w War Rocka przenieśli się na CA, ponieważ mówią tam, że jest masa hackerów, "podkręcaczy" itp. Sam gram w Combata ;)

Opublikowano

Zdecydowanie CA, o wiele mniej cheaterów niż w WR, lepsza grafa, dużo trybów gry, dużo nowości przy każdym update i fajne eventy.

Opublikowano

A czy na CA ,jest jakiś serwer globalny ,czy tak jak w cs'ie hostingowane - prywatne. ?

Opublikowano

Tak, jest ogólnie chyba z 4 wersje Combata:

Europejska (tylko Europa)

Amerykańska (tylko Amerykanie + Australia)

Brazylijska (tylko Brazylia)

Korea (nie wiem czy mają servery ale chyba tak)

My np. nie możemy grać na amerykańskiej tylko na europejskiej.

Opublikowano

Crossfire, i combat jeden silnik. Więc trudno wybierać. W CA wchodz na serwery z ikonką E to tam ani jednego czita nie zobaczysz. Chyba że ma płatnego.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

W War Rock grałem z 2 lata temu i był naprawdę dobry ale jak chciałem reaktywować swoją karierę to coś mnie zatrzymało ... Tak Tak dokładnie Cheaterzy .

Jest ich tam dużo w CA nie grałem , ale polecam War Rock byś poczuł moc cheatów :D .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Graj w combat arms. War rock zawalony jest hakerami, jest mnustwo bugów, często lagi.

W combacie masz fabułę, ponad 300 broni, duzo trybów gry. Tez w nią gram.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nic.Obie gry są bardzo podobne do siebie.CA jest może trochę bardziej rozubudowane.Ja radziłbym Ci kupić sobie porządną "strzelankę" typu CoD MW3 albo BF 3, a nie grać w niskobudżetowe gry, na które zmarnujesz tylko czas i pieniądze, a nie chce mi się wierzyć, że nie masz 100 zł.Oczywiście pozostaje kwestia sprzętu.

Napisałeś, żebyśmy się tylko wypowiadali o WR i CA, ale naprawdę, jeszcze raz powtórzę, szkoda czasu na te gry.Już bardziej skłaniałbym się ku CS, bo to kultowa strzelanka, a gra na Steamie ponoć nie jest taka zła.A jeżeli gry są Ci tylko potrzebne do tego, żeby "zwalczyc nudę przed kompem", to trochę brakuje tu sensu i logiki.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Combat Arms

Edit:Chyba odkopałem...Ale czemu ten temat był na samej górze pierwszej strony,skoro powyższy post został napisany 10 marca ?

No chyba,że mod usunął tamten post xD

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Combat Arms - na pewno mniej hackerów, częste update i promocje. No i mili ludzie, w większości.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

combat arms w 100 % lepszy niż warrock kiedyś tak z 4-5 lat temu to ok mało cheaterów itd. a teraz gówno a i piecu jest wersja koreańska combat arms bo nawet ja się ładuje ca przy logowaniu po prawej stronie pisze ze korea i mogę dać ci link do ca korea

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Zdecydowanie CA, o wiele mniej cheaterów niż w WR, lepsza grafa, dużo trybów gry, dużo nowości przy każdym update i fajne eventy.

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

AHAhahaAHahaAH

Lepsza grafa? Nie ma to jak full ściny, dziwny widok i masa bugów.

Ach, Warrock ma w przyblizeniu tyle samo proporcjonalnie cheaterów jak CA.

CA na dokładkę ma full, ale to full modów, które uprzykrzają grę.

Mówisz że CA ma mniej hackerów? Może przez to że większość graczy WR to cipy, i gdy nikt nie cheatuje, to i tak nazwie hackiem, a na eslu zawsze wyzwie od laggerów.

Brak respektu. To wielka wada tej gry. Co prawda można natknąc sie na hacki, ale to widac. A graczy ze skilem zawsze nazwą laggerem czy hackerem.

Oprocz respektu graczy jest jeszcze jedna lepsza rzecz w CA. Bardzo duża ilość broni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...