Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] FAMAS

DemekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Wie ktoś jak odblokować FAMASA czy do tego jest potrzebny dodatek powrót do Karkand ? Za odpowiedź nagradzam laikami :D

31058703838938529879.png

Brzydki Zły i Szczery <3

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/541197-tut-zadania/

Best Friend Forever

-10 reanimacji

- 10 leczeń

Zadanie jest dosyć proste, wystarczy odblokować defiblyrator dla Szturmowca (4.000 pkt.), wejść na mapę Operacja Metro. Tam można zrobić zadanie w jedną rundę.

Nagroda

FAMAS- standardowy karabin francuskiej armii. Przez wielu uważany przez najlepszą broń w Battlefieldzie. Tylko dla Szturmowca.

xp1_famas.png?v=3173239

B2K- Back to Karkand = dodatek do BF'a 3. Do kupienia osobno. Jest potrzebny do gry Famasem

Opublikowano

@up

yhy ale czy przez całą rundę nie mogę zginąć tylko muszę 10 razy reanimować i 10 razy uleczyć ??

czy mogę zginąć ?

31058703838938529879.png

Brzydki Zły i Szczery <3

Opublikowano
:( trochę słabo na pewno nie można tego odblokować bez tego dodatku ? (mam PS3)

31058703838938529879.png

Brzydki Zły i Szczery <3

Opublikowano

@up

yhy ale czy przez całą rundę nie mogę zginąć tylko muszę 10 razy reanimować i 10 razy uleczyć ??

czy mogę zginąć ?

Możesz zginąć... Weź to na logikę skoro na innej broni masz 2h na mapie z dodatku to nie w jednej grze bez zginięcia ^^

Opublikowano

jak nie chcesz marnowac kasy na dodatek to poszukaj znajomego z limitka moj kumpel tak mial przyszedl do mnie zalogowal sie mi na konsoli i za free mi dodatek pobral xD

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

@up dodam ze dziala tylko na 2 systemach ... czyli np. jeden kumpel/kumpela moze sciagnac u siebie i u 1 innej osoby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...