Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Maczeta .vs uber

daniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście ze knife , wiem z doświadczenia , mam to i to . Macheta ma średnie dmg jest bardzo wolna , i trafienie nią jest trudne . Jest ogólnie do dupy.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Uber ; p Ładne Dmg i szybkość walenia ;p Maczeta wali po 66 z krytem ale za wolna i za droga ; p

Opublikowano

Uber knife bez dwóch zdań. Jednego razu gunnera ktory siedzial w jeepie wziąłem na hita, miał full hp.

Takie bajki synuś to mamie opowiadaj . To jest nie możliwe -_- Gunner w aucie na 2/3 hity leci -_- A wgl. skąd mogłeś wiedzieć że miał full hp ;>

Opublikowano

Uber knife bez dwóch zdań. Jednego razu gunnera ktory siedzial w jeepie wziąłem na hita, miał full hp.

Nóż nie zada 150HP.

Oczywiście, że knife. Szybszy, większy dmg.

Opublikowano

Kilka razy miałem się przekonać na własnej postaci co jest skuteczniejsze. Stary dobry nożyk okazał się o wiele przydatniejszy niż jego trochu większy rywal. Zadaje trochę mniej obrażeń lecz pewnie zanim maczetą byś zaatakował, to już przeciwnika byś ciachnął kilka razy.

10906.png

Opublikowano

Maczeta ma większy zasięg ale trzeba nią umieć grać możesz mieć wszystkich na 2-3 hity jak potrafisz grać, ale dla mnie jest za wolna. Więc polecam uber knife.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Na pewno nie żadne maczety czy tam jakieś ninja , po prostu zwykły uber nóż jest szybszy od tych i według mnie jest niezawodny .

Opublikowano

@up jak umiesz grać to wiesz maczeta 100 razy lepsza tylko trza umieć :P fakt noż jest nie zawodny nawet jak nie potrafisz grać

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

włączając się w rozmowę ;) ja też uważam że uber :) ale jeszcze fajnie się gra ( to tka przy okazji dodaję ) stylish konrad's knife :))

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

włączając się w rozmowę ;) ja też uważam że uber :) ale jeszcze fajnie się gra ( to tka przy okazji dodaję ) stylish konrad's knife :))

Styish Konrad to to samo co zwykły nóż tylko że inny wygląd ; p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...