Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Avalonmt2 - Jaki chack?

Yava87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś w gdzie napisał do mnie typek co pisze na żółto, kazał zalogować się na jakąś stronkę żebym bana nie dostała [...]. Konto mi się udało odzyskać, ale puste. Miałam tam ponad 6kkk.

Do tej pory grałam bez żadnych chacków, ale postanowiłam zrobić jakiegoś dropa, żeby się odbudować (eq, trochę kasy).

Jakiego polecacie hacka? Łapać ryby fish botem, czy skill hack?

Jeśli fish bot, to proszę o podanie jakiegoś jeszcze, chcę pojechać na maksa jak hacker wyborowy i naprawić konto. <I proszę również o podanie linku, w którym zamieszczony będzie hack.

PS: Proszę się nie ograniczać, już mi wszystko jedno, wypróbuje każdego hacka ktrórego podacie w odpowiedziach.

Dobrze by było, gdyby znajdowało się również wytłumaczenie jak zainstalować tego hacka, czy trzeba coś wklejać itp. Do tej pory byłam ciemna w tych sprawach.

Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź.

Pozdrawiam. ;-)

EDIT: Mógłby ktoś mi jeszcze podrzucić link?

Opublikowano

Pisał na żólto kamer modem pewnie. ^^

Możesz bonować swithcerem przedmioty i sprzedawać, możesz łowić ryby fb by Erpel. to Ci mogę polelcic.

Opublikowano

Tak jak UP@.

Najbardziej polecam ci. :

Zarób troche kasy, ( Nie pamietam po ile chodzą tam zmiany, dodawanie bonów ) i na BonusSwitcher je bonuj potem sprzedawaj, i dobry zarobek jest =)

Polecam ci również 1Hit Killera, możesz pójsc na bossy, posprzedawac szkatułki, pootwierac itd :P

Hmm, FishBota też możesz pobrac, wkońcu jakiś zarobek jest : < tak jak UP.

Możesz też grac na dmg ;p

aqu1.jpg
Opublikowano

Bez linków do forum.

Sorry

No tak, tylko ja nie mam żadnego eq, i szukam sposobu aby je nabyć.

Opublikowano

Pisał na żólto kamer modem pewnie. ^^

Możesz bonować swithcerem przedmioty i sprzedawać, możesz łowić ryby fb by Erpel. to Ci mogę polelcic.

Czy możesz dać link na pobranie tego fb?

Tak jak UP@.

Najbardziej polecam ci. :

Zarób troche kasy, ( Nie pamietam po ile chodzą tam zmiany, dodawanie bonów ) i na BonusSwitcher je bonuj potem sprzedawaj, i dobry zarobek jest =)

Polecam ci również 1Hit Killera, możesz pójsc na bossy, posprzedawac szkatułki, pootwierac itd :P

Hmm, FishBota też możesz pobrac, wkońcu jakiś zarobek jest : < tak jak UP.

Możesz też grac na dmg ;p

Czy możesz dać link na pobranie tego dmg?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...