Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sluchawki

frania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym kupic sluchawki douszne do telefonu za ok 20zl. Chodzi o to zeby byl dzwiek czysty i nie charczaly przy mocnym basie i byly dosc glosne. Jakie polecacie dostepne na allegro.

xxxx

Opublikowano

Dobre słuchawki dostaniesz za około 30zł. wystarczy popytać w sklepach RTV/AGD czy nie mają takich, bo czasami nie mają ich na wystawkach, tylko na magazynie.

Od wyboru do koloru, wystarczy wybrać odpowiednie dla siebie.

http://allegro.pl/listing.php/search?category=66890&string=s%C5%82uchawki&price_from=10&price_to=30&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E

Opublikowano

Nie wiem czy są jeszcze w Biedronce Phillipsy SHE3600, douszne, na smyczy(dla niektórych to problem, bo telefon/mp3 nie włożysz do kieszeni, tylko wisi Ci na szyi, mi to osobiście nie przeszkadza), grają porównywalnie do słuchawek za 100zł i są wytrzymałe. Kosztują 20zł, leć do Biedronki i zobacz czy jeszcze są, sam je kupiłem i jestem zadowolony.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...