Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Moja Praca... Wena Tworcza ^^

lucek33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec jest to oko mojej siostry : D a ja je troche w photo shopie przerobilem ;] nie oceniajcie zbyt srogo ucze sie : D pozdro : D

howilookal7.jpg

a to troche takie mniej przerobione ;P

ilookit9.jpg

hehe... oceniajcie ;] powiem tylko tyle ze... nie sciagalem gotowego obrazka jak niektorzy i dodaja tylko podpis ^^ ja zrobilem normalne foto i przerobilem :D pzdr0 ;d

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

wklej mi tutaj szybciutko zdjęcie Twojej sis a nie tylko oczko ^-^ j0ke ofc

Co do przeróbki to powiem szczerze... wole oryginał :D Nie wyszło Ci

Dział WoW [*]

Opublikowano

lol nie widziales orginalu lamo ;] wez ogarnij się... ja tu chcem oceny a Ty gadasz zebym wkleil zdjecie mojej siostry ktora jest miss grodziska? wez... ^^^^^^^^^

Opublikowano

o zal jaki uom... JANIEMOGE LOL2... widze nie znasz sie ;] a po 2. nie mam flesha ^^ to jest tak zrobione... pomysl ;] napisalem naturalne normalne zdjecia... a jak tak nie napisalem to tera pisze... :D

@EDIT: Btw napewno by było takie oko zrobione... chodzi o gałke T_T taki kolor itp no nie?... :D

Opublikowano

to może inaczej... 1 efekt do bani , 2 daje rade.. i na tym zakończę

@down

Nietrudno się domyślić ;D

Dział WoW [*]

Opublikowano

no dobra... to jest Tylko Twoja opinia poczekam na innych ;] pozdro ;] zeby nie bylo juz spamu... jak cos to edytujemy ^^

@EDIT : lubisz avril lavigne? ;D Bo masz jej avatarka : D

Opublikowano

Lucek ładny spamik.

o zal jaki uom... JANIEMOGE LOL2... widze nie znasz sie ;]

każdy chyba ma swoje zdanie i prawo do oceny i nie wyzywaj od uomów, bo widzę, że poziom twojej inteligencji jest bardzo niski sądząc po wypowiedziach. Więc albo się zachowuj albo stfu

Opublikowano

ladny spamik? mam pytanie to ze jak sie da EDYTUJ nastepnego dnia i robi sie z tego next post to moja wina? sory... to chyba nie moja wina ;] a po 2. napisalem ze :

no dobra... to jest Tylko Twoja opinia poczekam na innych ;] pozdro ;] zeby nie bylo juz spamu... jak cos to edytujemy ^^
wiec... "no dobra... to jest Tylko Twoja opinia poczekam na innych ;]" bacznie oceniaj innych ;]

Opublikowano

Przestancei spamowac ;p hehe jak to zabrzmialo z moich ust ale dobra To tak tylko sama galka oczna ci wyszla w 1 zdjeciu reszta do bani ;p lepiej daj pelne nagie zdjecie twojej siostry ;p

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

Opublikowano

na tym forum są tylko zboczency? ;] ja prosze o oceny w skali 1 do 10 ;] to jest moja pierwsza... praca :D myslalem ze tak srogo oceniac nie bedziecie ale okej ^^

@EDIT: nareszcie ktos napisal ze sie podoba ^^^^ ;D thanks xD

Opublikowano

Mi sie podobaja oba. Te pierwsze to fajne takie hmmm.. jak to ujac... kolorystyczne :D

A te drugi sweet :D sliczne oczko

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano

normalnie? ;p

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

@Up

Ladny spamik ale luuz

BTW Jakbys polaczyl zrenice z 1 zdjecia z okiem z drugiego zdjecia bylo by moim zdaniem duzo lepiej a tak przyokazji twoja siostra ma ladne oczy

1. 5/10

2.5/10

silkroadka1.gif

cs22tl1.gif

6391.png

21191.jpg

4638.png

Opublikowano

@up

LoL, "Ladny spamik ale luuz" >.<

matgra - Tutki -_- wrzuce potem do fan arta bo narazie trsanferu nie mam T.T.

Btw: Co do pracy, nie narzekajcie, trudno o obróbke częsci ciala... Tzn mam na mysli taką "pro" ^.^

Opublikowano

hehe... myslalem ze troche wieksze dacie mi oceny ale okej dzieki za all poproboje jeszcze troche porobic moze ladniej wyjdzie pozdro lucek33 ( to ja )

71170943.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...