Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomocy !

TaLLibek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem wczoraj BF3 i wszystko fajnie i ładnie zainstalowało przez origin i nagle chcę odpalić BF3 a tu do battleloga mnie przekierowuje ok naciskam szybki meczyk ładuje się i nic dobra naciskam kampania ląduję się i nic! tylko raz czy 2 razy udało mi się właczyć kampanie i pograć i nie wiem co zrobić żeby wchodziło mi za 1 razem i żeby multiplayer zadziałał POMOCY!!!!

Opublikowano

Też niedawno kupiłem BF3 i miałem ten sam problem :) Musisz wejść w filtry ustawić mapę i tryb i na dole pojawi ci się. lista serwerów. Będziesz musieć uruchomić grę znaczkiem "Play" po lewej.

1326307589u24240.png
Opublikowano

A ja mam podobnie tylko ze mi nawet battleloga nie włącza używam firefoxa, prosze o pomoc.

Nie możesz się tu zalogować !?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl

Opublikowano

na firefoxa zmienilem i co i nic to samo kur** chyba pierd**** ta gre w kat bo zaczyna mnie wkurzac robie jak wy mi karzecie i ilpa

Załączyłem wszystkie SS'y I nie działa mi jak gadales ;/ więc niewiem co mam robić

Moze masz skype to ci pokaze na współdzieleniu ekranu

post-397612-0-02304000-1330968585_thumb.png

post-397612-0-77123700-1330968589_thumb.png

post-397612-0-86457100-1330968594_thumb.png

post-397612-0-15672500-1330968614_thumb.png

Opublikowano

może nie zauważyłeś tego ale jak ja włączam bf'a to musze kliknąć na ikonkę na pasku zadań

Nie musi po chwili samo się włącza ... A klikałeś to po prawej ,, Tryb Online " ?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam taki sam problem kontaktowałem się z Ea przez LAN i telefonicznie telefonicznie nie odpowiadają nie da się do nich dodzwonic a w Lan odpowiadają ale nie na temat zall. Mój problem jest taki że włączam gre przez orgina włącza mi sie battlelog wybieram server i pisze mi ze załącza mi bf3 i dołącza do servera ale bf3 mi nie załącza wogóle na pasku mi sie nie wyświetla ;// jeżeli wiecie jak mi pomuc prosz o podzielenie sie informacją na tym poscie lub na PW ;/

Kampanie też mi nie działa :(

chce jeszcze dodac ze gdy zainstalowałem gre a to bylo chyba jakos 1 stycznia to wszystko mi działoło teraz jakos miesiąc temu mi to przestało działać,

dota2-597x199.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...