Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Błąd znowu..

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,w listopadzie po 3 dniach gry w bf:h wyskoczyl mi błąd "Battlefield Heroes przestał działać..." No i ... Usuwałem cały folder Bf'a bo mi unistalator nie działał , założyłem nowe konto na kompie(Windows Vista) bo Bf po usunięciu nie chciał mi sie zainstalować , jak sie odpalał aktualizator to wywalało błąd, no to na tym nowym koncie zainstalowałem bf:h i działało... Przestałem grać troche bo po tym co zrobiłem w Grudniu błąd wywalił , to gra teraz pochodziła też około 5 dni i znowu błąd...==.Dziś to zrobiłem znowu i wywala mi http://imageshack.us/f/806/bladl.jpg/ -,-

P.s

Jak są błedy to sry za literówke, ale nie mam słownika w przeglądarce; )

P.s 2

Przed wywaleniem błędu wyskakuje umowa ;x

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Installation Dir... Odinstaluj plugin, usuń pliki z folderu z bfh, potem zainstaluj plugin i ściągnij grę. Powinno pomóc, jeśli nie, pisz

previewwz.png

Opublikowano

Przeinstalowałem dodatek i to samo, teraz zobacze jak z odpaleniem ;D

Uruchom przeglądarkę jako administrator.

CZLOWIEKU ! ! ! KOCHAM CIE!!! JESTES MOIM BOGIEM!!!!! DZIALA!!!! Sorry , sorry , dałem sie ponieś emocją xD

@Madoreq

Podejrzewam , że twój sposób mi też pomógł ,więc , KOCHAM CIE Hah xD Ok , do zamknięcia, pozdrawiam:)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...