Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepiej bonowac ?

Gawraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Gram na s26 mam trochę bonów i 4 zmianki i zastanawiam sie co bonować.

Mam Lwia tarcze +9 i 20kk czyli ok 45kk a Sokola +9 kosztuje ok 90kk i zastanawiam sie czy lepiej bonować lwia a kasę zostawić na co innego czy dozbierać te 45kk (ok. 3 dni dropu) i kupić sokola +9 i wybonować ??

3 wyjście to bonować stal +4 z KD uchylenia +4 ale to raczej odpada bo chce w końcu te nno :D

Opublikowano

Lwia czy Sokoła do expa jest bez znaczenia . To i to ma tyle samo defa . Także najsampierw wybonować Lwią a za 20kk kupić coś sobie :)

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz pod PvP ją robić to lepiej Sokoła, ponieważ większość osób gra wojownikiem.

Jeżeli chcesz ją tylko pod NNO i Expa to wybierz Lwią wsadź NNO i naku.. poziomy :) Później zbieraj kasę na bonowanie stalki i będzie malina.

Opublikowano

Chodzi i o exp i o pvp no i tez na wojny a na wojny to wiadomo ze lepszy sokół z NNO

Tylko ze Lwia +9 24kk Sokół +9 +90kk co nie jest tak mało na s26

Bonował bym Lwia tylko ze jak wejdą fajne bony to będę żałował ze to nie sokola :D Wiec chyba pozbieram kasę i kupie tego sokola.

Opublikowano

ono moze nie wejsc tak szybko mi siadło po 3zmiance a znam gościa co 17razy zmieniał i nie wlazło ale siadło mu bodajze 10luda i 12zr to sobie zostawił

zbieraj na sokola bo stalek +4 nie opłaca sie bonować lepiej te z wyższym +

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ok dzięki za odpowiedzi każdy dostał lajka :D Pozbieram na tego sokola jednak, droplem już dziś OZ Berek i Wir i 2 bodzie wiec już 10kk do przodu + sporo innych ciekawych rzeczy :D

Temat można zamknąć.

Jak ktoś gra na s26 niech mi wyceni ebo w tym temacie :

www.mpcforum.pl/topic/568446-wycena-ebo-9-5b-3-przetopy-solar-s26/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...