Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z PlaySpan

Befargo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiem że jest wiele tematów i Tutków gdzie jest wszystko opisane jak bawić się z playspanem itp., lecz nigdzie nie mogłem znaleźć opisane takiego problemu jak mi wyskakuje.

Jakiś jeszcze rok temu bawiłem się na playspanie i wszystko było super, mimo że jedyne reklamy za jakie dostawałem punkty były po 1-3pkt. Dziś chciałem kupić sobie premke na 3dni za sms, bo chcę ją dziś i teraz i nie mam zamiaru czekać aż mi ktoś z allegro prześle kod jak dostanie kasę, bo to trwa, a i tak mam pełno kasy na koncie ;)\

Lecz problem jest taki, że od 2h już czekam na wiadomość e-mail z linkiem aktywacyjnym i zrobiłem już chyba z 4konta i gówno. Na stare też się zalogować nie mogę mimo, że mam na e-mailu podaną nazwe konta i hasło i inne takie takie. I tak wszystkie konta rejestrowałem na inne e-maile. Byłbym bardzo szczęśliwy jak mógłby mi ktoś pomóc, lub ewentualnie udostępnić Nowo zrobione konto z nowym e-mailem >najlepiej na o2.pl< gdzie będę mógł sobie zmienić hasło do konta playspan i e-maila. :D mam nadzieje że ktoś wytłumaczy mi mój problem lub pomoże w inny sposób. Lajk dla każdego kto pomoże ;]

PS. Nie wszystkie e-maile robiłem na o2.pl sprawdzałem też na innych.

Ooo a wydawało mi się że nie ma czegoś takiego, ok dzięki i do zamknięcia. Mam nadzieję że zadziała ;)

Opublikowano

Chodzi o to ,że na np. onet.pl o2.pl nie zrobisz konta.

Kurde nie wiem jak to wytłumaczyć.

Zrób konto na yahoo lub na hotmail odrazu ci przyjdzie link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...