Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] mody na nowe złoża do minecraft 1.2.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukałem długo modów do mc 1.2.3 na nowe złoża ale nie moge znaleźć proszę więc jak jakiś znacie , żebyście podali link

najlepiej jak by to był uranium mod ale jak będzie inny to dajcie link i jego opis

daje Like :D

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Pomyśl Może główne forum minecraft ??? tam ludzie z innych krajów wrzucają mody i wystarczy ci hmm ...... angielski na poziomie podstawówki

@Edit.

Mod na nowe złoża ale niema screenów jest uranium ore

http://www.minecraft...-minecraft-mod/

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

CrazyOres

Dodaje 9 złóż.

http://www.minecraftforum.net/topic/1042056-123-crazyores-v211/

Ja polecam tą modyfikacje, na razie jest na 1.1 chwile poczekasz i będzie na 1.2:

http://www.minecraftforum.net/topic/744918-11ssp-smpforge-metallurgy-v13pr2update-21312/

---

Opublikowano

Jest już Uranium Mod na 1.2.3

http://www.minecraftforum.net/topic/353866-123-uraniummod-123a-150000-downloads-open-source-yogscast/

---

Opublikowano

dzięki ale w tym nie ma modloadera jakieś są ale żaden nie jest prawidłowy !

proszę o link do działającego modloadera !!!

2685090323.png

Opublikowano

geniuszu autorze... wejdz na główną strone forum minecraft www.minecraftforum.net i poszukaj tematu " Risugami's Mods " i pierwszy mod jest to ModLoader. Teraz wystarczy kliknąć Download (Direct) lub (Adfly), jeżeli chcesz wspomagać modera, dzięki któremu możesz powgrywać sobie obojętnie jaki mod, bo do każdego potrzeba ModLoadera, chyba że jest to mod typu SPC albo TMI. Pobierasz ModLoader wklejasz go i moda i gotowe.

Sygnatura została ukradziona przez jednego rumuna

Opublikowano

geniuszu autorze... wejdz na główną strone forum minecraft www.minecraftforum.net i poszukaj tematu " Risugami's Mods " i pierwszy mod jest to ModLoader. Teraz wystarczy kliknąć Download (Direct) lub (Adfly), jeżeli chcesz wspomagać modera, dzięki któremu możesz powgrywać sobie obojętnie jaki mod, bo do każdego potrzeba ModLoadera, chyba że jest to mod typu SPC albo TMI. Pobierasz ModLoader wklejasz go i moda i gotowe.

hahahha geniuszu ! chyba piszę , że jak dodaje tego ModLoadera to mi się gra pier**** ... i chciał bym modloadera tylko do tego modu !!!

2685090323.png

Opublikowano

Ku*wa poszukaj i*ioto

Jestes az taki tępy ze nie masz zielonego pojęcia o angielskim?To wes google tłumacz i wklej adres strony gitara bęc

Trudno skoro myślenie to dla ciebie problem to nie graj.

Idz pic i palic...

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

nie ma czegoś takiego debilu moroński jak modloader dla wybranego moda... jak ci wywala minecrafta to znaczy ze z modem masz cos nie tak. albo nie umiesz zainstalowac moda albo nie usuwasz meta inf

niektórzy ludzie są tacy ciemni, że aż szkoda słów

Sygnatura została ukradziona przez jednego rumuna

Opublikowano

Miałem kiedys ten sam bład z Modloaderem. Ale udało sie zainstalowac jak wypakowałem wszystkie pliki i dopiero wrzucilem do minecraft.jar Jak wrzucałem prosto z .rar to mi sie czarny ekran pojawiał. Wiec wypakuj pliki modloadera i dopiero wrzuc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...