Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nie widze ziemi

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz za słabą kartę graficzną lub wg.cały komputer.

Spróbuj od nowa zainstalować gre

kszafranski16.png

POMOGŁEM DAJ LIKE

Opublikowano

Dobra kłamsto w tymi FPS'ami mam między 13-20 :( Po wgraniu modów mam o wiele więcej .. ale nawet bez modów nie widzę ziemi

Parametry :

Procek Intel core Duo E4600 2,4 GHZ x 2

Karta Graficzna Intel 82945H Express Chipset family 128 MB :((

Ram 1 GB

Wszyscy mi pisali w innym temacie że na całkowicie minimalnych powinno działać i fakt dałem na minimalne gra chodzi płynnie . Nawet jak dam na max detale nie widzę trawy

. .

Opublikowano

Ściągnij najnowsze sterowniki do karty, jak to nie pomoże, to raczej tylko kupno nowej karty graf. :)

Przed tym usuń stare sterowniki karty graf., przeczyść kompa np. Ccleanerem, odkurzaczem, następnie zainstaluj nowe sterowniki.

Edit: Zainstaluj też Directx.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

@UP

Sterowniki mam najnowsze nawet przeiinstalowałem i nic ... Kompa CCleanerem czyszcze regularnie tzn. raz na 3 dni :P DirectX'a miałem już odinstalowałem i zainstalowałęm ponownie ale to nic nie dało :((

Jeśli ktoś ma rozwiązanie daje Kod na - 3 dni premki + 3 gold i 7$ w formie kodu GameCard

. .

Opublikowano

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/33914-minosons-compressed-textures-pack-and-more/

Może to pomoże.

Popytaj osób mających tą sama kartę, może znalazły coś innego jeszcze.

Opublikowano

Nic ci nie pomoże. Karta zintegrowana ciągnie zasoby z Procka i Ramu komputera co osłabia wydajność.

Nowa grafa by sie przydała , Nie musi być jakiś kosmos w granicach 100-200zł coś odpowiedniego znajdziesz.

Lub jak masz za dużo siana to zakup sobie "statek" godny gracza

Opublikowano

podobno jakaś osoba pracowała nad zoptymalizowaniem (tak to się pisze?) WoT'a, będzie mniej zużywało i będzie na słabsze kompy, ale jak postępy to nikt nie wie oprócz tej osoby ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...