Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kradzież itemów

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, miałem pełne eq, mam premium w tf2 :< wchodze teraz, nic nie mam :< co mogę zrobić aby je odzyskać? mogę cokolwiek zrobić? Powiedzcie że tak :< kupowałem i straciłem Ja nie moge stracić tego wszystkiego :<

shoob.png

Opublikowano

Jedyne co ci mogę poradzić to to żebyś przypomniał sobie komu mogłeś przypadkowo, bądź też nie podać swoje passy. Jeżeli nikomu nie podawałeś sprawdź swojego e-maila gdyż jeżeli logujesz się na steam z innego komputera na emaila przychodzi ci kod który musisz wpisać by zalogować się z innego kompa. Jeżeli owa wiadomość będzie na twym e-mailu to znaczy że ktoś cię okradł, a jeżeli nie to znaczy że miałeś buga albo schlałeś się porozdawałeś itemki i tego nie zapamiętałeś.

02a964e007479a4f.png
Opublikowano

A jeśli nic z wyżej wymienionych nie pomoże to napisz do supportu, że zniknęły Ci itemki, podaj te najwartościowsze (zawsze możesz coś skłamać :P), ludzie na YT pokazują co dostają po takiej kradzieży, unusuale, drogie czapki itp. no ale jeśli miałeś same bronie to raczej nie ma na co liczyć.

Gość Pexior05
Opublikowano

To co koledzy wyżej..

Jeśli to na stówkę kradzież, zobacz email na którym zakładałeś konto. Może można to jakoś namierzyć. (wątpię)

Pisz do supportu, oni tutaj dużo poradzą.

Opublikowano

napisałem do supportu z listą straconych itemków (troche tego) , a wiadomosci na e-mailu nie ma, cos mi sie wydaje ze nawet na e maila mi sie wje*ł :s to był trojan :s myslicie ze pomogą??

@Edit

daje jeszcze liste co straciłem z nudów ;D (po angielsku)

Force-a-nature
Manmelter
Eureka Effect
Original
Holy mackerel
Bonk! atomic punch
Huntsman
Razorback
Tribalman's Shiv
Enforcer
Big Earner
Cloak and Dagger
Sharpened Volcano Fragment
Brass beast
Killing Gloves of Boxing
Dead ringer
Sticky jumper
Direct Hit
Righteous Bison
Backburner
Frying Pan
Loch-n-Load
Ali baba wee booties
Chargin' targe
Splendid Screen
Scotsman's Skullcuter
Ullapool Caber
Persian Persuader
Sandvich
The Jag
Quick-Fix
Übersaw
MILKMAN(Hat)

shoob.png

Gość Pexior05
Opublikowano

Raczej pomoże, to zależy, ale myślę, że tak.

Opublikowano

Wiadomość od supportu (gdy skradziono mi konto w cs'ie) szła do mnie tydzień, także nie licz na szybką odpowiedź.

PS. Te Twoje itemki to nic specjalnego.

Opublikowano

niby tak, ale niektóre kupione, wiec kasy za bardzo stracic nie chce, a strasznie sie do nich przyzwyczailem ;D (poza tym na serwerach saxton hale one wymiatają)

shoob.png

Opublikowano

Nie liczyłbym, że kiedykolwiek je odzyskasz. A odpowiedź od nich, dostaniesz może za jakieś 2 mies. Ja napisałem raport na jednego oszusta do tej pory gra bezkarnie, więc nie liczyłbym, że zajmą się taką sprawą. Jeśli napisałeś samą listę itemów, bez potwierdzenia dowodowego np. ss ekwipunku, to na pewno nie licz na oddanie itemów.

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

dobra temat do zamkniecia, po 3 dniach dostalem wiadomosc ze cofneli ostatnie trade i odzyskalem wszystko ;D

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...