Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jakiego Nie BYŁO ! Zobacz !

DevilxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/176446-loopback-instalacja-na-windows-vista-oraz-windows-7/

http://www.mpcforum.pl/topic/65009-how-to-jak-zainstalowac-karte-sieciowa-pod-wlasny-serwer/

Wyjdz i nie pisz wiecej tutów bo sie tylko ośmieszasz.

x

Opublikowano

Wiesz ja na priv-metin2 nie mam konta więc nie sprawdzam czy było i po 1

To jest na XP

A nie 7/Vista...

A jak ktoś nie ma konta na priv-metin2 ?

To nie sprawdzi ja np. Nie mam tam konta i nie mam zamiaru mieć. Więc udostępniłem to na MPCForum.

Opublikowano

Po chuj karta loopback ?

Styknie NAT lub nasza sieciowa + port forwarding, jeśli mamy router =).

Jak modem to bez problemu, raz dwa zadziała .

Pzdr.

@Down - mógłbym, ale nie mam czasu ; p

Opublikowano

Na loopbacku strasznie mała prędkość połączenia jest..., już wolę COMODO Easy VPN :D

screenshot_10.jpg

Opublikowano

W pi*dzie chyba kurwa bo już tak się wyraże.Ten jebany temat był w każdym temacie o robieniu serwera no-ip i tak dalej powinieneś dostać warna lub bana na stałe za to

Jeszcze bezszczelnie pierdolisz,że to z priv metin2 zrobił tuta jak tam użytkownicy bez pozwolenia z totalnym brakiem wiedzy z dysgmózgiem ,kopiują z mpcforum i mcnc c.pl.WIęc zamknij już dupe i przestań pierdolić że tut z priv metin2

To samo . 5%

Spierdalaj !

Opublikowano

W pi*dzie chyba kurwa bo już tak się wyraże.Ten jebany temat był w każdym temacie o robieniu serwera no-ip i tak dalej powinieneś dostać warna lub bana na stałe za to

Jeszcze bezszczelnie pierdolisz,że to z priv metin2 zrobił tuta jak tam użytkownicy bez pozwolenia z totalnym brakiem wiedzy z dysgmózgiem ,kopiują z mpcforum i mcnc c.pl.WIęc zamknij już dupe i przestań pierdolić że tut z priv metin2

To samo . 5%

Spierdalaj !

Wiesz to ty powinieneś dostać warna lub bana za słownictwo..

Opublikowano

Może i przesadzam ale to jedyne lekarstwo na was. Bo już kompletnie sił nie ma na to.

Rób coś co jest nowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...