Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chams

Assassin13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie tutaj hacka ma 3 opcje Chams, No fog i wireFrame Hack nie mój z innego zagranicznego forum. Mam nadzieję że wam sie przyda. Zycze miłej zabawy :P

Instrukcja

włącz injectora PerX zamiast Gunz.exe wpisujeme Engine.exe wchodzimy do gry naciskamy insert wybieramy opcje strzałkami logujemy się i cieszymy się że dałem wam tego hacka xD

Antivir: Nothing found

ArcaVir: Nothing found

Avast: Nothing found

AVG: Nothing found

BitDefender: Nothing found

F-Prot: Nothing found

Norman: Nothing found

Rising: Nothing found

VirusBlokAda32: Nothing found

VirusBuster: Nothing found

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli podoba wam sie hack, rozwaliliście dzięki niemu milion osób lub staliście się dzięki niemu bogami combata prosił bym o 5

- download

Mariuszw13.png
Opublikowano

Plik jest czysty nie trzeba się obawiać, dawno nic nie dodawałem dlatego zapomniałem o skanie mam nadzieje że mi wybaczycie :D

Mariuszw13.png
Opublikowano

Nawet Fajny , dziex

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Dajcie link bo ten nie działa . A mam taki chack o takiej nazwie mam Viste 32 bity włączam chacka ustawiam to co w instrukcji włączam CA gra się ładuje ale po chwili sie wyłacza co mam zrobić. Włączam chack jako administrator prosze o pomoc. gg 8582816

Opublikowano

Jeszcze raz powoli i z każdym szczegółem:

1. Pobieramy PerX'a i tą dll'kę

2. wypakowujemy dll'kę na pulpit lub gdziekolwiek chcecie

3. włączamy PerX'a

4. w jednej linijce w PerX'ie jest napisane Gunz.exe zamiast tego wpisujemy tam Engine.exe

5. włączamy Combat Armsa teraz injector powinien zniknąć to nic złego poprostu tak to działa

6. w ekranie logowania naciskamy insert i strzałkami wybieramy opcję

7. logujemy się

8. gramy i to cała filozofia

9. po skończonej grze wchodzicie na mój profil i oceniacie mnie na 5 gwiazdek xD

Mariuszw13.png
Opublikowano

Tak robię ale znowu problem . Włączam chacka ustawiam jak w instrukcji odpalam gierkę i hura hacki są loguje się jest dobrze ale kiedy chcę wejść do rozgrywki wyłącza mi grę . Co mam zrobić?

Opublikowano

Mi wszystkie linki dobrze działają tylko nie kopiuj tego z tym "dll'ka" tylko ten link więc nie wiem co zrobiłeś źle, a jeśli ten u góry ci nie działa to spróbuj ten link na dole co tam jest napisane "WarPathsinChams"

Mariuszw13.png
Opublikowano

to może lepiej ściągnij frameworka 3.5 albo ściągnij tego hacka od ZiolkoMistrza i używaj jego dll'ki bo i tak jedno i to samo

Mariuszw13.png
Opublikowano

ten hak juz byl na forum,jak bys czytal co ludzie tu daja to bys wiedzial-zbedny temat jak i post z twojej strony.(zmieniona tylko nazwa haka)

Opublikowano

lol forest ty lepiej nic nie mów bo tylko się ośmieszasz był wcześniej ten sam hack ale po update'cie już nie działa więc to jest nowy hack który działa, może niektórym tamten stary jeszcze działa ale mi np. nie

Mariuszw13.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...