Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupić postać ?

strong413

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witom wszystkich serdecznie.

Mam takie pytanie, mianowicie

Czy, opłaca się kupic sure bm lvl 72 , duch g1, strefa g1, ochronka m9, mroczne na 15 za 16kd. bez eq

chodzi mi właściwie o tą strate 4 pkt do skili. bym musiał wbić jeszcze 2 lvl, a ja nie lubie expić.

To tyle, dobranoc.

Opublikowano

Skoro nie lubisz expić, to przerzuć się na Minecraft...

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

Nie lubisz expić to nie exp, nikt Cię nie będzie zmuszać to leży w Twoim interesie czy wyexpisz ją aby móc wbić kolejny skill na M.

Opublikowano

Nie opłaca się , ponieważ masz -4punkty -,-.

Zostań na jakiej masz bo jeszcze Cię okradnie i będzie płacz.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

nie kupuj takiego konta za darmo sie nie oplaca -4pkt w skile skile tylgo g1 bez sensu

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Dodam kilka informacji. 1.Postać kupuje od kolegi, a więc mnie nie oszuka. 2. posiadam wp 66lvl , za pare dni 75, i wtedy będę zarabiał na mapkach i dt, a więc z eq nie będzie problemu. Postać chce kupić ponieważ ten wp to moj drop( a zarazem głowna postać), po zarobieniu sporej ilości gotówki właśnie chciałem robić bm pod pvp, lecz przerażają mnie znowu te wbijanie skili na g, bardzo długo to trwa.

Jak bym kupił to postać to bym zrobił tak, albo wbił ten 74lvl na x4 M, albo wbił 73lvl i cofnął ogniste uderzenie i bym miał x4m, ale w sumie to juz bym dobił ten 74, sam nie wiem co robić. A byście mogli mi powiedzieć za ile by się opłacało kupić taką postać ? ;)

Pozdrawiam AdamS'a, mam nadzieje że żyjesz ;)

Opublikowano

Cena jest oczywiście ważna, jeśli bardzo tanio to czemu nie, jeśli ceny będzie wyższa to nie, ogólnie jest to słaba postać, skille również.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

az 4 nie bierz skoda kasy lepiej se jakaś inna postac kupic np WP

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Ja za 10 kamoli kupiłem mentala 65 lvl skile na 17 ale na m5..., a ten sura to 72lv i ma na G. Wbicie skila na G to dużo czasu wolnego przez jakieś pół roku, z pechem więcej. Więc ja bym brał. Te 15 kamoli odrobisz na evencie

Opublikowano

Ja zgadzam się z Saints, jeżeli masz już dobrą postac, to te 15 kamole nic nie warte.

Za tyle kamoli, to kupisz jakiś ( max ) 1 itemek fajny, 5 bonów w co i tak szczerze wątpie.

a Surka BM Jest całkiem fajna, na oficjalnym Metin2.

Możesz kupic, wkońcu tyle zamieszania o te 15 kamoli, a to jest praktycznie nic : P

EDIT:

Dodam, że jak wbijesz tej surce 75 ( WP ), to jak pójdziesz na mapki to jak tam troche przesiedzisz, to już 5 kamoli ci wpadnie do eq na jedną wyprawe.

aqu1.jpg
Opublikowano

w zasadzie cena nie jest duża, a myślę, że nie będziesz wbijał więcej niz 4x M, skoro nie lubisz expić.

postać jest dość dobra, skille najlepsze jakie mogą być do pvp, G1 ładnie..

zależy od Ciebie.

chcesz expić i wbić duży lvl, to nie kupuj.

chcesz 4x m i dobre pvp, to kup.

ps. bez eq to bym trochę targał o zniżenie ceny.

Opublikowano

Ja na miejscu bym kupił 16 kamoli przekładając to na cene 3 zł za jeden to około 50 zł , a wbicie skilla na G to pół roku , zwojami - 500 zł.

Tak więc bardzo się opłaca , 2 lv to nie tragizm a i tak 6 skilla nie wbijesz :)

Wp'kiem jak wbije 75 to te 16 kamoli odrobisz w 1 dzień , polecam .

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Ja tam jak tylko do siedzenia w m1 albo łowienia czy jakiś innych pierdołek to wziąłbym ją.

A jak do expa to nie, bo za dużo -4 pkt :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...