Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja:] GTA V - Czy znowu nas nie zawiedzie?

Nesh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GTA_V.jpg

Jak już wszyscy fani serii wiedzą, w tym roku ukaże się nowe GTA. Mianowicie GTA V! Jeszcze dokładnej daty premiery nie znamy, ale można już cierpliwie czekać i oszczędzać pieniążki. Bo, czy kiedykolwiek Rockstar nas zawiódł? Wielką niespodzianką jest to, że nowe GTA będzie przetłumaczone na język polski! Zdziwieni?. Jest to już oficjalna informacja.

Wypowiadajcie się na ten temat. Piszcie co byście chcieli nowego w GTA V i czego byście nie chcieli.

Ja osobiście chciałbym, aby GTA V miało licencjonowane marki samochodów i ubrań, jak i innych pierdół typu McDonald, KFC itp.

Pozdrawiam, Nesh :)

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

Z licencjami wozów się nie zgodzę, to by straciło klimat, nie pojeździł bym sobie greenwood'em czy kochanym infernusem :( cluckin bell i burger shot to klimat serii gta.

A i tak nie będzie licencjonowanych wozów to po trailerze już widać.

A teraz jeżeli chodzi o moje oczekiwania to chciał bym tak :

- Żeby jeszcze były gangi, grove street, chętnie bym zwiedził odświeżoną wersję :)

-Rowery, spadochrony itp.

-Ogromnie wysokie mount chilliad z którego by można było skoczyć i z rozkoszą patrzeć jak euphoria reaguje :)

-Żeby powróciło chociaż kilka samochodów z GTA San Andreas.

-Jeszcze tuning furek, lowridery, hydraulika i inne bajery :P

-Duży wybór ciuchów, tycie, siłownia, style walki, duży arsenał broni itp.

Jeszcze chciał bym dużo rzeczy ale już mi się nie chce pisać i zastanawiać :P

Opublikowano

Z licencjami wozów się nie zgodzę, to by straciło klimat, nie pojeździł bym sobie greenwood'em czy kochanym infernusem :( cluckin bell i burger shot to klimat serii gta.

A i tak nie będzie licencjonowanych wozów to po trailerze już widać.

A teraz jeżeli chodzi o moje oczekiwania to chciał bym tak :

- Żeby jeszcze były gangi, grove street, chętnie bym zwiedził odświeżoną wersję :)

-Rowery, spadochrony itp.

-Ogromnie wysokie mount chilliad z którego by można było skoczyć i z rozkoszą patrzeć jak euphoria reaguje :)

-Żeby powróciło chociaż kilka samochodów z GTA San Andreas.

-Jeszcze tuning furek, lowridery, hydraulika i inne bajery :P

-Duży wybór ciuchów, tycie, siłownia, style walki, duży arsenał broni itp.

Jeszcze chciał bym dużo rzeczy ale już mi się nie chce pisać i zastanawiać :P

Każdy ma swoje zdanie niestety...

4916.jpg

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

Ja chcialbym praktycznie to samo co 2up

Chcialbym klimat GTA SA to bylo super SA przeszedlem milka razy juz

Teraz GTA V ma być podobne do Simsów, więc chyba nie będzie upragnionego klimatu :(

4916.jpg

46974.png

Opublikowano

Dla mnie najlepszą odsłoną gta było San Andreas i ten klimat Fabuła itd...

Fajnie byłoby jak by to była kontynuacja Fabuły z Sa np: że jesteśmy w gta v synem Cj'a lub coś w tym stylu...no i żeby Cj Wystepował w tej odsłonie :)

To moja mała opinia na temat GTA V

76561198021943425.png

Opublikowano

Mam nadzieję że w GTA 5 nie zmienią aż tak Los Santos jak to Zrobili z Liberty City w GTA 4 , nic nie było tam tak jak w GTA 3 . Bo miło by było podjechać pod Dom Johnsonów i przypomnieć te czasy z San Andreas .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Mam nadzieję że w GTA 5 nie zmienią aż tak Los Santos jak to Zrobili z Liberty City w GTA 4 , nic nie było tam tak jak w GTA 3 . Bo miło by było podjechać pod Dom Johnsonów i przypomnieć te czasy z San Andreas .

Oby tak było :)))

76561198021943425.png

Opublikowano

GTA V ma być połączeniem mapy GTA SA i jakaś tam część VC. I gra nie ma być wcale podobna do Simsów. Licencji na auta też nie będzie. Podobno będzie można wybrać sobie postać do gry. Czyli coś w stylu GTA EFLC. A tutaj filmik porównujący Trailer GTA V z GTA SA.

Opublikowano

Mogłoby być tak Aby była taka sama mapa Sa i obok by był przejazd do VC...

Ale jezeli będzie mozna postać wybierać to dobrze:))))))).......

Ale oby była dobrze zoptymalizowana bo takto bedzie sie grało beznadziejnie jak w gta iv :(((((

76561198021943425.png

Opublikowano

Nie bój się ;) GTA V będzie nie będzie na silniku GTA IV (RAGE) tylko na jakimś innym więc napewno będzie o wiele lepsza od IV ;)

Opublikowano

Myślę że oni mogą robić coś takiego że Gta 4 - mapa gta 3

GTA 5- mapa vice city

GTA 6 san andreas

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

@up - chory ? Wyraźnie widać na trailerze że to jest San Andreas. I to że w GTA IV była przerobiona mapa z III wcale nie znaczy, że w następnej musi być VC. <_< zresztą nawet nie wiadomo czy wyjdzie GTA 6.

Opublikowano

według analizy trailera data premiery będzie 26 maja

-------------------------------------------------------------------

--

---

-----------------------------------------------------------------

Opublikowano

Oooo... ciekawe znalezisko ;) być może to i prawda ale wydaje mi się, że gra zostanie wydana w przedziale czerwiec-listopad :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...