Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie na Game mastera [GM]

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

:)

Nazywam sie Dacjan i mam 16 lat

;). Uczę sie w miare dobrze. Interesuję sie sportem takim jak piłka nożna czy siatkówka.

W kultową grę Metin2 gram powyżej 4 lat. Na Metinie globalnym miałem lvl 72 oraz 75. Grywałem tez sporo na prywatnych serwerach MT2. Chciałbym zostać Game masterem na jakimś prywatnym serwerze chociaż na okres próbny.

Dlaczego mam szansę być Gm? :P

Dlatego bo ortografię mam opanowaną w stopniu bardzo dobrym, w grze spędzić mogę nawet 6 godzin dziennie :rolleyes: ,

Można mi zaufac i powierzyć wszelkiego rodzaju obowiązki Gm-a. Na forach jestem bardzo aktywny i pomocny,

w grze również z przyjemnością pomogę każdemu, nie jestem agresywny i wulgarny do graczy, na wielu serwerach bardzo lubiany,

Posiadam wszelkiego rodzaju środki komunikacji min.Skype/ts/gg. :P :P

Jeżeli ktoś z was byłby chętny przyjąć mnie w wasze progi na okres próbny to prosze pisać na Gg. 3288858.

Z poważaniem

Dacjan Żelech

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Pisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/565082-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zostac-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera-pisz/

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...