Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mody do mc 1.2.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

mam problem w minecrafcie z modami takie jak Too Many items 1.2.3 i CJB mods 1.2.3 + mod loader

wgrywam wszystk odobrze i wyskakuje Error.. ale jak sa osobno wgrane czyli np: sam cjb to działa ;/ ale jak sa razem to juz nie... w poprzednich wersjach dzialalo

możecie doradzić coś ???

Opublikowano

Mody mogą ze sobą nie współgrać.Sa takie przypadki ze np xray dziala z zanminimap na wersij 1.1 a na wersij 1.2 nie dziala

Sproboj sciagnac inne mody.( Z innych zrodel) Lub poczekaj gdy autorami tych modow bedzie kilku autorow.Ktores z nich musza ze soba kompilować

Opublikowano

Kurcze, a nie wiesz może czy jest już jakiś program do instalowania modów na 1.2.3 ?? Pamiętam że kiedyś coś takiego było..

+ jakby ktoś mógł dać download.

Opublikowano

Grrr, Niestety ale dalej ze sobą nie współpracuja ;/

Proszę żeby ktoś mi dał sprawdzony download do CJB ( + Modlader ) i TooManyItems które ze sobą współpracują !

Będe bardzo wdzięczny i oczywiście Lubie To.

Opublikowano

wiesz najlepiej to w CJB MODs to tylko Xray i Flymod bo tam jest fajny :P

Tylko żeby wspołpracował z toomanyitems :P

Opublikowano

Ściągałem chyba 5/7 ModLoaderów pod 1.2.3 :> z kazdym było to samo :> Możecie to sobie sami sprawdzić jak sie wam nudzi :P

Ale dalej proszę o jakieś dobre wyjście żeby współpracowały ;>

Opublikowano

bo wiesz ja robiłem tak wrzuciłem toomanyitems potem loader . otworzyłem tam put in minecraft jar wrzucasz z tego do jara. potem bierzesz otwierasz put in minecraft folder

otwierasz tam mods wybierasz cjb cheats i x ray i masz wgrane menu włącza się y

Pomogłem polub

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...