Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Kilku potrzebnych linków.

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Umh. Cześć. Mam do Was pewną prośbę i proszę, nie odpowiadajcie jakimiś głupimi ripostami, bo chyba nie proszę o dużo?;>

A więc szukam PLIKÓW SERWEROWYCH, najlepiej z całą bazą, czy jak to się tam nazywa z roku 2010? (2011, 2012 nie wiem, byleby nie te stare) Chciałbym także, żeby to były PROSTE, CZYSTE PLIKI. Najlepiej nie zmienieni handlarze, drop, exp, czy inne podstawowe rzeczy. Czysty metin. Dobrze by było, a w sumie nawet chciałbym, żeby było widać lvl koło nicku. Oraz proszę o dokładny tutorial jak to zainstalować i najlepiej od początku do końca (z odblokowywaniem portów, jakie porty wpisać w roocie i inne). Prosiłbym także o link do tutoriala do dodania maksymalnego levela 127, 150 czy 250. Czy moglibyście mi podać te 3 (?) linki tutaj? Uwierzcie, że naprawdę je szukałem, ale pośród tego spamu i gotowców dla serwerów 4fun trudno coś dobrego znaleźć. Serwer nie będzie jakimś przełomem, po prostu chcę coś zrobić dla kolegów. Z góry dziękuję. ;)

@Edit:

Próbowałem z plikami "by Badar", ale w vbox'ie otrzymuję jakiś dziwny błąd krytyczny, w wyniku czego system (free bsd) się nie włącza. Nie wiem co może być przyczyną, mam czysty (po niedawnym formacie) windows xp sp2.

66911756644181010530.png

black & white.

Opublikowano

Błąd krytyczny jest spowodowany zbyt dużą ilością ramu przeznaczoną na wirtualną maszynę.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Nowicjusz
Opublikowano

To znaczy, że mam dać go mniej?

@Edit:

Mam 1gb ramu i nawet, gdy przypisuje 256mb blad nadal sie pojawia.

66911756644181010530.png

black & white.

Nowicjusz
Opublikowano

No właśnie nie ma. Są albo niekompletne, albo wygasły i są w innym temacie z hasłem, którego nigdzie nie podano, albo nie jest napisane, z jakiego roku są itd.

Nie macie takich plików w zakładkach? To dla mnie bardzo ważne.

66911756644181010530.png

black & white.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...