Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rumble vs. Vladimir vs. Riven

gocincho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Rumble,Vladimir,Riven

Zależy mi na: Solo topie który carruje rankedy

Dodatkowe informacje:Grałem kiedyś Vladem bardzo mi się podobał i cisnął,grałem w jak była w rotacji Riven też mi się podobała chociaż troche miej ale również miała duży dmg.A Rumble nie grałem ale widzialem jak na solo topie jadł mordekaisera i tego typu postacie które ownią solo topa.Prosiłbym o +/- danych postaci.Z góry wielkie thx.

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Z tej trójki wybrałbym Riven, żeby Vladem wycarrować rankeda trzeba być niemiłosiernie nafedowanym (ile to już było jego nerfów), Rumble to champ do odfarmienia solo topera świetne early game, w late już nie jest taki dobry a Riven, daje rade w każdej fazie gry i nie musi mieć aż tyle fragów żeby siać rozpierdol.

Opublikowano

Ta. Rumble kosi aczkolwiek nigdy nim nie grałem. Jak tam Ci poradzę i Riven i Vladka, ale Riven opier się na OffTanku / AD, a Vlad na Ap Tanku.

O wiele więcej wytrzymasz Vladkiem na solo - tj. plama jak i heal z Q. Grając turniej poszedłem Vladem na solo topa i nie schodząc z lini miałem ok. 3-4 k golda. :)

he?

Opublikowano

Gadanie. Ja składam w Riven najpierw bersekerki ( nie liczac podstawowego itemu jak ostrze poszukiwacza ), potem skladam Krwawe ostrze/Krwiopijec, Ostrze nieskonczonosci, Widmowy Tancerz/ Ostrze Nieskonczonosci, Plemienna. Bardzo dobre zestawienie. Juz po zlozeniu krwawego ostrza/ krwiopijca moge szerzyc mordor a jak ostrze nieskonczonosci dojdzie to juz mordor jak cholera. Potem jak zloze wszystko wraz z plemienna na końcu to poprostu jest masakra :D Nikt mnie nie może zjechac a ja kosze niemilosiernie. Wiec po moim zlozeniu mozna wywnioskowac ze skladam Riven pod AD/LowCriticalStrike

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

@UP

Jak ty składasz 2x Infiniti i ostatniego Warmonga to daleko zajdziesz na 30 lvl :)

Jak już chcesz kupić Riven to Berki / Merkurki -> Malet -> Atma -> Blood -> IE -> Phantom ...

he?

Opublikowano

@UP

Jak ty składasz 2x Infiniti i ostatniego Warmonga to daleko zajdziesz na 30 lvl :)

Jak już chcesz kupić Riven to Berki / Merkurki -> Malet -> Atma -> Blood -> IE -> Phantom ...

Ja już grałem dużo Riven jak była w rotacji i dobrze mi nią szło i wiem co kupować ale jednak kupie Vladimira bo Rumble boje sie że nie ogarne a Riven już troche mi sie znudziła po tej rotacji :P Ale dzięki wszystkim za pomoc (:

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Rumble Ci się nie znudzi. Bardzo bardzo mocny solotoper. Vladimirem dzięki Q nie musisz schodzić z linii + bardzo trudno Cię zgankowac(plama ) . Co do riven to się nudzi szybko. Bez feeda nic nią nie zrobisz.

o8bh2s.jpg
Opublikowano

Bierz Riven. Mam ją od wyjścia wraz z moim kochanym skinem (<3)

Build prawdopodobnie najlepszy:

- Cloth + 5 pot/buty + 3 pot

- Butki 1 (Jeżeli nie kupione jeżeli tak jedziemy dalej)

- Brutalizer

- Merce

- Bloodthrister

- Frozen Mallet

- Guardian Angel

- Yomumu

- Last zależne można kupić IE można kupić jeszcze coś pod resy lub atme.

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Vladimir, super pasyw, na lini trzyma sie do 15-20min, w tfach dzieki ulti zabija uciekinierow, trudno zgankowac i trudno skontrowac

Opublikowano

Gadanie. Ja składam w Riven najpierw bersekerki ( nie liczac podstawowego itemu jak ostrze poszukiwacza ), potem skladam Krwawe ostrze/Krwiopijec, Ostrze nieskonczonosci, Widmowy Tancerz/ Ostrze Nieskonczonosci, Plemienna. Bardzo dobre zestawienie. Juz po zlozeniu krwawego ostrza/ krwiopijca moge szerzyc mordor a jak ostrze nieskonczonosci dojdzie to juz mordor jak cholera. Potem jak zloze wszystko wraz z plemienna na końcu to poprostu jest masakra :D Nikt mnie nie może zjechac a ja kosze niemilosiernie. Wiec po moim zlozeniu mozna wywnioskowac ze skladam Riven pod AD/LowCriticalStrike

Pokazałeś jakiego buildu NIE robić na riven zanim podejdziesz do kogoś zginiesz 2321312razy.
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od ponad 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...