Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brick force beta - * DOWNLOAD *

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

D . O . W . N . L . O . A . D

Skąd dostać Key ?

Niestety . Jeżeli ktoś się nie zarejestrował z key . To musicie je poszukać

Edit znalazłem ,,generatoror key do brick-force'' ale nie wiem czy działa przekonajcie się :

Opis gry :

Brick-Force to gra typu free to play, łącząca w sobie elementy budowy planszy, podobne to tych z Minecrafta oraz strzelanki FPP.

Sami twórcy określają swój produkt trzema słowami, a mianowicie: build (buduj), share (dziel się) oraz play (graj). I tak naprawdę jest to doskonały opis tej produkcji, bowiem gracz ma możliwość budowy całej planszy używając do tego pojedynczych cegiełek, szyb a nawet karabinów maszynowych. Co ciekawe, możemy to robić także na smartfonach i tabletach. Następnie nic nie szkodzi na przeszkodzie, aby swoim dziełem podzielić się z innymi graczami, a ostatecznie rzucić komuś wyzwanie i ruszyć do boju!

Sama walka rozgrywa się z perspektywy pierwszej osoby. Do naszej dyspozycji zostało oddanych kilka rodzajów broni, a są wśród nich m.in. karabiny maszynowe, snajperki oraz granaty.

Graficznie tytuł prezentuje się bardzo przyjemnie dla oka, a wszystko oczywiście składa się z kwadratów. Sami bohaterowie wyglądają podobnie do postaci ze słynnych klocków LEGO.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...