Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Botowanie Na 2 Charach

Konrad111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z botowaniem na 2 charach gdyż po zalogowaniu do gry na jednej postaci klikniecie "end" i ustawienie bota wszystko dziala, a na 2 postaci klikam end i nie wyskakuje mi okno do ustawienia bota. Moge botowac tylko 1 chara... wie ktoś moze jak to naprawic ?? SroKing 1.0.30_4

Z góry dzieki

Qrczaczek.png

Pisze poprafnie po Polskiemó

NOWA GWIAZDA YOUTUBE.

http://www.youtube.com/watch?v=OjVrR9MEjc8...e=youtube_gdata

Wejc obejzyj a sam się przekonasz. Proszę w jak najlepsze ocenianie tego filmiku.

Opublikowano

a ty próbowałeś odpalic 2 launchery ?

bo 2 się nie da ;]

bierzesz obok zakładki profil multiclient i tam dopiero właczasz lub dołaczasz się do gry;]

Opublikowano

to ja przypne sie do tematu ale mam troche inny problem wbijam na 3 konta ustawiam bociki i po pewnym czasie 1 z nich staje w miescie i tyle nie moge zastopowac i wlaczyc od nowa tak jak by cos sie zacinalo.......

57209015.jpg
Opublikowano

Hmmmm może masz konsole 2 odpaloną na 1 charze ? też tak mialem i była schowana w 1 charze albo poprostu wybierz inny serwer np "netherland" chyba tak sie nazywa on jest "fast" i ma troszeczke inny system bocenia

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

mi puki co jest wszystko git (nie wiem jak po inspekcji)

używam opcji multiclient menager

wersja sroking 30_3

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

to też sobie tą wersje pobiore moze w 30_4 cos rozje..... dodajac te tureckie cos a jak wiadomo wszystko co tureckie to shit to napewno rozwalilo srokinga^^

57209015.jpg
  • Dodaj nową pozycję...