Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Który mag lepszy?

Lojtas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 975 RP

Zależy mi na: Dobrym,mocnym magu

Preferuję: W magach ze skillami na odległość :P

Opublikowano

Kennen nie zagra w rankedach...

Brand, masowe E + podpalenie do tego dochodzi ulti + stun z Q, dobry DMG, "ma dobrą odległość ze skillami"

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Kennen nie zagra w rankedach...

Brand, masowe E + podpalenie do tego dochodzi ulti + stun z Q, dobry DMG, "ma dobrą odległość ze skillami"

Kennena wcale tak czesto nie banuja.. juz Ahri czesciej

Polecam Kennena/Kassadina/Branda, Brand zajebisty dmg ma jezeli combo cale zrobisz :)

Opublikowano

Brand i Swain. Brand jest bardziej w AOE targety, a Swain w solo targeta. Nie wiem jak z banowaniem na rankedach, ale jeszcze nie widziałem żeby ktoś Swaina banował więc Ci go radzę. Bardzo soczyste kombo + stun + heal z ulti. Z Blue Buffem spamujesz jak ... :)

Nie mówie że Swain lepszy, aczkolwiek mi się bardzo podoba i ja Ci go doradzam. :)

he?

Opublikowano

przyłącze się ponieważ miałem robić identyczny temat- z magów myślałem jedynie nad Xerathem. ma stuna, ulti 3x może wypuścić W zwiększające odległość Q. Opłaca się go kupować?

@ a z tych 3 doradze ci Kennena w 100% mam i jest pro ale właśnie chce innego jeszcze AP :)

fs.png

Opublikowano

Ja Polecam Ahri ! Na midzie, ma takie survi, że to masakra! A passive jest co najmniej boski...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...