Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o steam

Kieep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy da się wymieniać grami na steam'ie. Jiaeśli można to jak, ponieważ mam killing floora i chciał bym się wymienić na jakiegos FPs'a

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano
Podobno mają to wprowadzić.

Większej bzdury nie słyszałem xD Jaki niby Steam miałby w tym interes? Ludzie przestaliby kupować gry..

Topic, da się wymieniać grami. Trzeba zaznaczyć przy zakupie, lub otrzymaniu prezentu, żeby przechowano grę w ekwipunku (gry z promocji lub prezenty będzie można wymieniać dopiero po miesiącu). Taką gre w ekwipunku możemy aktywowac na swoim koncie, wysłać do znajomego lub wymienić się. Jest nawet specjalny serwis, gdzie można napisać ofertę wymiany.

PS Na MPC jest zakaz handlu

Opublikowano

ok dzięki za info po proszę o zamknięcie tematu

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

można sie wymieniać kuponami na zniżki do gier, kluczami czy kodami

zobacz na System Steam Trading

gdzieś tam w opcjach sklepu jest możliwość zaproszenia użytkownika do wymiany, nie każda gra chyba to obsługuje

poszukaj sobie sam. więcej informacji znajdziesz na supporcie steam

wymiana grami już aktywnymi może być dopiero wprowadzona jednak nie jest rozwiązany problem wartości i sposobu wymiany, znając życie Steam będzie też i chciał przy okazji zarobić

więcej tu na przykładzie gry TF2 : http://wiki.teamfortress.com/wiki/Trading/pl

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...