Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chińskie boty wracają?!?!

KasaYouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem jak na innych serwera PL ale na grymuarze już są niestety piszcie czy na innych też zaczynają sie pojawiac ;p

Rep

Opublikowano

Na serwerze 13. Exandros są też znikome ilości, na jednej ręce da się je policzyć jest ich 4 ;]. Tylu widziałem ..

Opublikowano

Nom na Grymku widziałem na zaprzysiężonych chodziły :mellow: Także jak na razie na Grymku widzę ,że ich jest więcej. Niech inni się wypowiadają jak na swoim serwie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Na S12 dzisiaj widzialem, chinskie boty wracaja.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Weteran
Opublikowano

To są przecież easymetiny ;d

Albo ktoś to wykupuje, albo ma cracka, lub autorzy chcą sobie dorobić ;)

Też widziałem na s14..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

hem i gitara pl to gówno więc niech zaspamią zabocą i haxuja tego złoma;]

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Na s12 oraz s14 już czasem są lecz administracja reaguje i banuje ..

To i tak nic nie pomaga lecz na chwile obecna sie uspokoiło.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

na s5 około dwa tygodnie temu było boty na polanie ale już ich nie ma team działa lecz wczoraj był jeden bot w m1 na rynku spamujący :>

Opublikowano

Na s1 nie widać jeszcze

@Edit.

Zmieniłem zdanie kiedy pojechałem do m1. Jest ich pełno.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

A wracają. :)

xasx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tutaj macie dowodzik, od kilku tygodni pytałem i nie mieli ani yanga, dzisiaj pytam - już mają kasy w ch na składzie, na pytanie czy mają obecnie 2kkk odpowiedź że mają, a więc to wszystko tłumaczy. Strona to metin2.cc - Wielu twierdzi, że to oszuści, ale nieźle się na nich wzbogaciłem ;) Gdy yangi stały po 4zł kupiłem 20kkk, co potem sprzedałem po 25zł/1kkk :D Mnie w żadnym stopniu nigdy nie oszukali, a były i bonusy do zakupów, więc polecam

40zł~/1kkk ;p

Teraz znów poczekam aż ceny opadną, kupię a potem sprzedam za 2x wyższą cenę, może czasochłonne ale opłacalne :D A jak już zaczynają zbierać, to na pewno to będzie na dłuższą metę, co się przełoży na spadek cen na allegro/wzrost cen w metinie. :)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...