Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy Mob

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , przedstawiam wam nowego moba którego znalazłam na E*pvp . Bez rozpisywania się , daje wam ss wpisy , a reszta w paczce . Nie ja robiłam wpisy i wgl .

9jpf2h5v.jpg

XML :

<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/00.msa" type="2"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\00.msa]]></File>
	<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/00_1.msa" type="2"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\00_1.msa]]></File>
	<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/03.msa" type="2"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\03.msa]]></File>
	<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/20.msa" type="2"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\20.msa]]></File>
	<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/20_1.msa" type="2"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\20_1.msa]]></File>
	<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/20_2.msa" type="2"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\20_2.msa]]></File>
	<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/31.msa" type="2"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\31.msa]]></File>
	<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/drakan_furious.tga" type="1"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\drakan_furious.tga]]></File>
	<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/drakan_furious1.tga" type="1"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\drakan_furious1.tga]]></File>
	<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/drakan_furious.gr2" type="0"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\drakan_furious.gr2]]></File>
	<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/drakan_furious.msm" type="2"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\drakan_furious.msm]]></File>
	<File archivedPath="d:/ymir work/monster2/drakan_furious/motlist.txt" type="2"><![CDATA[monster2_descompilado\ymir work\monster2\drakan_furious\motlist.txt]]></File>

Query Server :

INSERT INTO `mob_proto` VALUES (3004, '????', 'Rogogon', 4, 0, 0, 149, '', 'AGGR', 0, 'UNDEAD,DESERT', '', 0, 'mummiaboss', 0, 3, 6, 5, 2, 10000, 20000, 1000000, 10, 100, 600000, 150000, 1160225, 4, 100, 100, 0, 2000, 225, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0);

Client :

<Mob vnum="3004" name="'??? ????'" gb2312name="Rogogon" type="0" rank="4" battle_type="0" level="50" event_type="0" mob_color="0" />

Wpisy NPC :

3004	drakan_furious

Donload :

http://www.wupload.com/file/2670621617/Neuer_Mob.rar

Hasło : epvp

Scan :

0/43

https://www.virustotal.com/file/5e1eb7a9933c25880046af9066bb13de6fd87c98f7cdc8d7e2520594e4f81f5f/analysis/1330873326/

Źródło

Jeżeli podoba Ci się mob proszę o LIKE .

Proszę nie pisać , że tylko kopiować umiem , każdy głupi umie , ale nie każdemu się chce.. Więc to ja udostępniam tego Moba

Opublikowano

ehh to forum powinno się nazywać

Kopiaelitepvp.com....

Tutaj 90% to jest epvp., praktycznie nikt nie chce się wysilić aby coś od siebie dodać na tym forum, wszystko kopia...

@topic, ciekawy model, można jako bossa zrobił, lecz wolałbym aby był ciut mniejszy.

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

@2up

przestań narzekać

tobie też się nie chce wysilić

poza tym 90% osób które jest na forum czeka na gotowce, czekają na to aby ktoś coś fajnego zrobił i dodał, sami się nie wysilą, a jak już to zrobią to nie opublikują tylko zostawią dla siebie.

co poradzić :/

Opublikowano

kiedyś nikomu nie były potrzebne nowe moby i zbroje

ale teraz nie wyobrażam sobie serwera bez dużej ilości dodatków

poprostu lubie jak jest dużo zbroi, broni, mobów pod warunkiem że są odpowiednio dopasowane do samej rozgrywki

a nie dodane bezmyślnie po to żeby były

Opublikowano

OooO już wiem co dodam na serwer jako niezwyciężonego bossa. A ten Smok to wymiarów czerwonego smoka?

Łapaj lajka

sygnaac.png

wowaw.png

Opublikowano

ale mogl by ktos zrobić gotowy plik a nie dodawać nie jestem szpecem aż takim by rozpakować cuś i potem spakować :/

do klienta

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

Reupload(myśle,że będzie przydatny)

http://speedy.sh/mPjak/Smoczek-reupload-Syntax.rar

http://www.wrzuc.to/QkFPIF9PY5.wt

pragne dodac ze do wypakowania bedzie potrzebne haslo ktore znajdziecie w pierwszym poscie autorki tematu

55549294932638661697.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...