Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server hamahi BookeMT2

QueStar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich w moim źle przytoczonym ale zachęcającym do gry temacie :]

Chciałbym zachęcić was do grania na moim boskim serwerze metin2, który nosi nazwę BookeMt2.

BookeMt2 to serwer dla graczy, którzy lubią sobie powalczyć bądź lubią wojny gildi :D

Na serwerze jak przeważnie na każdym serwerze są pewne niedoskonałości min. nie mozna się teleportować u teleportera bądź pierścieniem teleportacji.Jest to mały bład w grze, który może zbugować wam postać, a co gorsza konto.

Po za tym, że mamy malutki bład, serwer jest wspaniały!.

Na serwer wgrałem nowe bronie i zbroje dzięki czemu serwer może przyciągać wiekszą uwagę graczy i fanów metin2! ale na spolszczeniu nie widac musicie miec swoj jakis gotowy serwer gdzie widac nowe bronie :P ale kiedys wrzuce clienta jak bedzie zrobiony do konca.

Wielkim minusem mojego serwera jest odpalanie serwera w weekendy jest kilka powodów:

- mam juz troche lat i nie mam czasu odpalać serwer w tygodniu ( dlatego serwer bardziej pasuje do graczy ,ktorzy ukonczyli juz 16 lat oni mnie rozumieją :] )

- nie odpalam często serwa bo brakowało mi graczy poniewaz nie odpalalam serwera dla 2 osób.. sami rozumiecie. Dlatego zachęcam do gry bo naprawde warto!

Na serwerze na start dostaje sie 90 a potem w P.Teleportacji jest opcja do powiekszenia poziomu,jest w nim także opcja skilli na P i konia militara a także można z niego brać kase lub przemieniać się w niektóre mooby ;]

Z góry prosze o odpisywanie na hamachi bo czasami podaje ważne informacje a wy macie to gdzieś.

Na serwerze panuje naprawde fajna atmosfera jesli czegos potrzebujecie to tego dostaniecie!!

Bardzo nie lubie kiedy mowicie mi ze robie eq w navicat! -wtf?!

Po pierwsze eq nie da się zrobic w Navicat!! a po drugie nie mam bo nie lubie oszukiwac.. a pro eq robi sie innym programem ktorego nazwy nie podaje :P kto ma ten ma, ten kto nie ma no sorki :)

Dobra to by było chyba na tyle :P troche się rozpisałem no ale to ważne informacjie! aa serwer zawsze bedzie odpalany w weekendy i kazde wolne szkolne :D lub wasze urlopy :P np. w Wakacjie o ile nigdzie nie wyjade bedzie odpalony długoo!!

Głownym adminem serwera jest : nick na hamachi- [HA] Daniel.!16 ? °_??° a w grze - [HA]I3enitri

Dane serwera! :

Sieci hamachi:

BookeMT2-1

BookeMT2-2

BookeMT2-3

BookeMT2-4

BookeMT2-5

BookeMT2-6

BookeMT2-7

BookeMT2-8

BookeMT2-9

BookeMT2-10

Hasło do wszystkich:

mt2 a jak nie mt2 to 123 :D

Strona rejestracyjna dziala tylko wtedy gdydojdziesz do sieci - 5.134.171.33

Download! jak dziła megaupload to to :http://www.megaupload.com/?d=1FBQ9BHH

a jak nie to to ale tu jest spol. wklejacie to do metin2 2008 : http://speedy.sh/gw5HM/BookeMt2.exe

Serwer dzisiaj czyli 4 marca jest on!!! wiec dochodzicie i wbijajcie!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...