Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Email

Lubie_Lody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na jednym z serwerow prywatnych mianowicie nawie.eu otrzymalem od kogos konto z eq i emailem wzamian za eq na plu.

Email tego konta jest na interi. Zmienilem juz wszystkie podpowiedzi do hasel, haslo, zmienilem imie. I nie wiem czy moge czuc sie bezpiecznie na tym koncie, gdyz na nawie nie da sie zmienic emaila do konta (chyba), a gdyby tamta osoba co mi te konto dala przypomni jakos hasla do emaila i mi je zabierze. Tak wiec moje pytanie brzmi co moge jeszcze zrobic, aby haslo do emaila

jeszcze bardziej zabezpieczyc? Nie chodzi o zmiane hasla na trudniejsza bo mam takie ze nie zgadl by, ale oto aby nie dal rady przypomniec tego hasla.

Przepraszam, ze tak chatoczynie napisane, ale nie moglem ubrac tego w inne slowa;> Moze jakos zrozumiecie:)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gryffin byl najpierw jakis alternatywny email wiec go skasowalem i dodalem swoj, numer telefonu takze byl podany lecz takze go skasowalem. Narazie na to konto nic nie dalem zeby tego nie ukradl;x

@Edit

Mozna zamknac, zabezpieczylem jak moglem, moze sie da jakos email zmienic:) dzieki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...