Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L2 GOD SERWER!

patrykp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym wam przedstawić serwer wysoko xp na Goddness of destruction, więc do rzeczy :

System do gry :

www.l2tenkai.com/system.zip

Stronka:

l2tenkai.com/

Rejestracja jest następująca (podaje bo mogą być problemy z nią) - więc tak napierw rejestrujemy się na forum (bo inaczej się nie da, można też przez facebooka) a później dopiero dajemy na stronie domowej Account ( musimy być zalogowani na forum)

Info o serwie : (nie będe wszystkiego wklejał tylko to co uwarzam za ważne :D )

- Exp/SP/Adena rate: 5000x

- Safe enchant: +3

- Max enchant: +16

- Enchant rate: variable (read more below)

- GoD Geodata

- Antibots

Ten serwer także może służyć do wypróbowania skili,nowych klas itp.

Aha i jeszcze jest takie jak Magic Gem służy to do tego że jak tego użyjesz to pojawia się ci tp,gm shop,i zmiany klasy,sub-class,argumeny,draw dye itp) Jak się ruszysz to znika.

Aktywność ludzi jest od 400-1000.

Gdy masz problem z expem odtwórz mape > World map (czy takie coś) > hunting zone > i masz tam wszystko wypisane gdzie expic.

Więc zapraszam na serwer. :rolleyes:

Lord Hades: Linki zewnętrzne dajemy w tagu -code-.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z jakiego kraju serwer ?

Na jakim sprzęcie ?

Na jakim sprzecie za bardzo nie wiem ale nie ma lagów. Geolokalizacja serwera : Francja , a Lokacja : Wielka Brytania

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja nie moge pobrać systemu .. >.<

jokerbz.png

Sygna By Chmielu18

ReggaE <33333

Jeśli Ci pomogłem proszę daj -'ika ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

aaaahh a niedawno podjąłem decyzje że będe szukać jakiejś gry poza lineage2:god ale jak jest nie ruski serv god z high rate to wracam do gry

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapraszam wszystkich do gry na tym servie i przy okazji zapraszam do dołączenia do jedynego Polskiego klanu na servie w sprawie przyjęcia pisać do Grucha,FunnyPL albo do każdego członka klanu Elite(TS3 Obowiązkowy)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam . Mam problem . Robię wszystko co powinienem i nic , wyskakuje mi critical error . MIanowicie , probralem download'era z Lineage2.com , zrobilem uptade , tak jak pisali na stronie głównej l2tenkai , wkleiłem uptadera L2tenkai i znów uptadeowałem i podczas odpalania L2.exe wyskakuje mi critical error . Pomoże mi ktoś ??

Opublikowano

Rozwiązałem problem . Ci którzy pobrali L2 z oficjalnej strony mają grę GoD : Glory Days , natomiast owy serwer stoi na L2 GoD Tukan czy jakoś tak ... Trzeba zdać się na łaskę administratorów serwera i czekac na uptade , lub skorzystać z poradnika umieszczonego na forum serwera gdzie można pobrać odpowiedniego clienta gry :)

Opublikowano

Witam . Mam problem . Robię wszystko co powinienem i nic , wyskakuje mi critical error . MIanowicie , probralem download'era z Lineage2.com , zrobilem uptade , tak jak pisali na stronie głównej l2tenkai , wkleiłem uptadera L2tenkai i znów uptadeowałem i podczas odpalania L2.exe wyskakuje mi critical error . Pomoże mi ktoś ??

A gdzie wkleiłeś??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...