Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]zzyt2 Spolszczenie.

Vices

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy to dobry dział jak nie to proszę o przeniesienie. Mam problem zrobiłem sobie swojego prywatnego metina2 z chinskim clientem zzyt2 ale nie mogę w żaden sposób go spolszczyć. Connect Changer nie działa a nie wiem jakie są jeszcze sposoby proszę o podanie ich i wytłumaczenie bo jestem w tych sprawach zielony. Wiem są różne poradniki i tuty ale ja nic z nich nie rozumiem. Jeżeli będą potrzebne jeszcze jakieś dane serwera czy coś podobnego prosze pisać.

Opublikowano

Nie wiem z którego roku jest zzyt2 ; / Mam metina2 z 2008 roku ale nie wiem co dalej niech mi ktoś wytłumaczy jak najprościej bo nic nie rozumiem z tymi spolszczeniami ; / Mam chińskiego metina2 zzyt2 i chcę go spolszczyć ale Connect Changer nie działa a na innych sposobach nic nie rozumiem więc proszę o dokładne wytłumaczenie.

Opublikowano

Chyba źle się wyraziłem. Mam swój prywatny serwer i odpalam metka przez chińskiego clienta zzyt2 i chcę go spolszczyć żeby wszystko co tam jest było jak na pl czy na innym priv serwie ale Connect Changer nie działa a z innych tut`ów czy poradników na temat spolszczania nie rozumiem więc proszę o wytlumaczenie mi tego dokładnie jak to się robi i bo bez spolszczenia nie da się grać ;/ Proszę o takie spolszczenie które będzie dzialało z zzyt2 dam za to 5 i plusa ; p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...