Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy istnieje bug na naprawe przy braku uri ?

karolek1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma, ale za to możesz poczekać kilka dni to z bonusu dziennego będziesz miał uri na naprawę

lub z wyklikania darmowej energii w galaxy gates może wylosujesz kupon lub trochę punktów życia to bez naprawy wbijesz na mapkę.

Opublikowano

swojego czasu istnial bug na to ktorego sam odkrylem :P ale od pol roku nie dziala..

Mozesz sprobowac zrobic urke na minus jesli dziala a potem szybko natluc na +

1331904441-U471369.png

26764847183445389140.png

Jeśli pomogłem - daj Like, jeśli nie - pisz na PW

Opublikowano

aa to sorry

Ja juz nie mam pomyslow, chyba ze gdzies w tutkabh czytalem o bugu na gg ktory dodawal darmowa energie i moze tym.. :)

1331904441-U471369.png

26764847183445389140.png

Jeśli pomogłem - daj Like, jeśli nie - pisz na PW

Opublikowano

No nie, poczekać 2/3 dni, na 400/600 uri straszne ... Zresztą jak można mieć mniej niż 5/10k uri ? Co do tematu, czekaj te 2/3dni świat się nie zawali, a jak masz troche kredek i nie masz full labo, to je rozbuduj :)

Opublikowano

No nie, poczekać 2/3 dni, na 400/600 uri straszne ... Zresztą jak można mieć mniej niż 5/10k uri ? Co do tematu, czekaj te 2/3dni świat się nie zawali, a jak masz troche kredek i nie masz full labo, to je rozbuduj :)

E ? Ludzie mieli i po - 100k uri(na minusie). Nieraz grając bez bota nie miałem takowych "wielkich" sum na koncie bd. flaksem.

Opublikowano

jeden dzień nie graj a potem loguj się codziennie a po 2/3dniach będziesz miał kupon na naprawę

Fifa 14 :D

Opublikowano

a ja mam pomysł który możesz wykonać odrazu w jakieś 2 godziny .

Zaproś siebie samego do gry , stwórz nowe konto nabij 7 lvl i jako bonus za zaproszenie na konto glowne dostajesz 5 cdd i 5 kuponow na naprawe , mysle ze pomogłem licze na zielonego soczystego LIKE

Yea 100 post

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...