Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Moja pierwsza gra.

Axaver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zacząłem dziś grać i mam pytanie, czy poszło mi w miarę dobrze?

95se7r.png

Nie patrzcie na itemy, bo kupowałem "to co mi się podobało". ; )

Opublikowano

Kitowe itemki, ale jak na 1 gre nie ma źle. przynajmniej jakieś fragi złapałeś ;) Wejdź na solomid.net lub mobafire i sprawdź buildy do Ashe ;) będzie Ci się łatwiej grało z jakimś dobrym buildem.

o8bh2s.jpg
Opublikowano

Po pierwsze, nie bierz takich spellów (umy). Wskrzeszenie ci na nic. Lepiej wziąć Ghosta (Duch) do ucieczki lub do dogonienia kogoś.

http://www.solomid.net/guides.php?g=633

Opublikowano

@UP1 UP2.

Przecież pisałem, że to pierwsza gra- więc drogi Equ- skąd mogłem wiedzieć, że to mi się przyda? Brałem co popadnie, teraz mniej więcej wiem o co chodzi, oraz co kupić, a wtedy to było napieprzanie PPM na innych..

Raczej chodziło mi o statystyki. :)

Opublikowano

Statystyki ładne na pierwszą grę.Nie wiem jak Ci poszła farma minionów ( zabite potwory ) bo nie pokazałeś w jakim czasie skończyłeś mecz, ale i tak nie jest źle.Znajdź sobie build na jakieś stronce i graj z nim jak Ci się spodoba.W późniejszych grach nie bierz spella Revive, a co do heala to w początkowych grach Ci się bardzo przyda ale nie możesz się zbytnio przyzwyczaić bo potem może Ci być ciężko a tego spella np. na rankingowych grach się nie bierze bo są inne bardziej przydatne spelle.Jak byś potrzebował pomocy co do gry to pisz na PW z przyjemnością pomogę w tym czym będę mógł.

Opublikowano

Statystyki jak statystyki, mogło być lepiej lub gorzej.

Lepsze 9/10 niż 0/10.

Byłeś w stanie coś ubić więc nie jest źle.

Kilka rad. Gdy nie wiesz co kupić - nie kupuj na pałe. Lepiej jest kupić polecane (które i tak ssą) niż jakiś syf.

Koledzy wyżej już Ci podali stronkę z buildami, poradnikami. Na początku przyda Ci się bardzo, potem nauczysz się sam dobierać build pod drużynę przeciwną.

Trochę mała farma, ale jak na pierwszą grę jest dobrze.

Opublikowano

Statystyki jak statystyki, mogło być lepiej lub gorzej.

Lepsze 9/10 niż 0/10.

Byłeś w stanie coś ubić więc nie jest źle.

Kilka rad. Gdy nie wiesz co kupić - nie kupuj na pałe. Lepiej jest kupić polecane (które i tak ssą) niż jakiś syf.

Koledzy wyżej już Ci podali stronkę z buildami, poradnikami. Na początku przyda Ci się bardzo, potem nauczysz się sam dobierać build pod drużynę przeciwną.

Trochę mała farma, ale jak na pierwszą grę jest dobrze.

Ok, mam już build ze stronki - wiem już co warto kupić.

Można zamknąć. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...