Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzedane konto! Look

mateusz :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakis czas temu sprzedalem konto na allegro w DO FE itp.

Kolesiowi podalem wszystkie dane on wystawil mi komentarz ja mu także, ale nie pozmieniał sobie danych i nadal gra, i tutaj moje pytanie czy Zajebac czy nie? Napiszcie! :D

Opublikowano

Jeśli chcesz spać z myślą że jesteś złodziejem, oszustem, z myślą że typ może pójść na policję, to proszę bardzo.

Opublikowano

Napisz kolesiowi żeby zmienił email konta i potwierdź.

Nie poniżaj się do roli 14-letnich kozaków, którzy podpierdalają konta a potem to w sądzie płaczą

Opublikowano

Mateusz wg mnie nie powinienes okradac go poniewaz ty dostales pieniadze za czas na rozbudowanie konta a on dostal konto za ciezko zapracowane pieniadze ;) Zeby czuc sie lepiej daj mu info aby zmienil pasy poniewaz moze to sie skonczyc nie najlepiej dla Ciebie ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

nie kradnij ale także nie mów mu o tym że nie zmienił passów.

Graj sobie po prostu kieedy go nie bęzie ;D

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Nie ma sensu tak się zachować. Żeby wyszło profesjonalnie napisz mu coś w stylu:

"Dla bezpieczeństwa zalecam zmienić dane dostępowe"

Opublikowano

Nie ma sensu tak się zachować. Żeby wyszło profesjonalnie napisz mu coś w stylu:

"Dla bezpieczeństwa zalecam zmienić dane dostępowe"

to nie jest jakaś firma tylko zwykły szary czlowiek

A w sumie to możesz mu zapierdolić, jesteś polakiem

Jego problem że nie zmienił.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

to nie jest jakaś firma tylko zwykły szary czlowiek

Jego problem że nie zmienił.

Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie, mówi Ci to coś?

Nic nie rób z tym kontem, jego sprawa czy zmienia czy nie ... Zostaw go w spokoju.

Opublikowano

Ja też zrobił bym tak jak Maggot pisał.

Nie mów mu, że nie zmienił passów, w końcu sam sie zorientuje. ;p

Obserwuj to konto i tyle. Od czasu do czasu na polowanie i to wszystko ;p

sygnaturakill.png
Opublikowano

Możesz ukraść bo i tak typ nie pójdzie na policję. Tak jakbyś ukradł marihuanę i tak policja Ci nic nie zrobi jedynie za udział w te akcji sprzedaży BP zablokuje konto

Opublikowano

A co to ma znaczyć ? Potraktowałeś nas wszystkich rodaków, jakbyśmy byli złodziejami.

Trochę szacunku i patriotyzmu.

@topic

Zdecydowanie źle postąpiłeś zakładając ten temat na MPC. My nie tolerujemy złodziejstwa.

I pytanie nas o zdanie, co w tym wypadku zrobić to głupie jest.

Zapytaj się siebie, jak powinien postąpić sprawiedliwy człowiek.

Opublikowano

polak polakowi wilkiem?

[a zombie zombie zombie ;p]

Napisz mu maila a sam ci pozwoli polatać trochę za uczciwość

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

nic jemu nie rób nie kradnij po co możesz sobie patrzeć jak rozwija konto polatać kiedy go nie ma coś po robić po co mieć potem problemy

Fifa 14 :D

Opublikowano

Wyleć mu z propozycją wspólnego grania, tak jak ktoś wyżej napisał :D - tylko nie kradnij. To by było frajerstwo za przeproszeniem. Typ wysłał ci kasę za konto a ty mu jeszcze je kradniesz. xD

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Przez takich ludzi ten naród w końcu wyginie , będziemy szarocią , wszyscy stąd wyjadą i europa sie od nas odlaczy za zlodziejstwo.

Napisz mu o tym , zrob jak chcesz. Ja bym nie mogl spac z myślą że ktoś cieżko zarabione pieniądze , wtopił na konto w gównianej grze , i na dodatek jeszcze stracił to konto. Takich ludzi tylko tępie.

@down , święta racja.

Opublikowano

To w takim razie wspólna gra to najlepszy pomysł. Nie ma go , to Ty poleć sobie na wrogie mapki. :P

Opublikowano

To w takim razie wspólna gra to najlepszy pomysł. Nie ma go , to Ty poleć sobie na wrogie mapki. :P

Trochę poszanowania dla 'cudzej' własności. Japierdole , co za naród.

Opublikowano

Szczerze.

Sprzedałem konto swoje 2 miesiące temu.

Dziś wpadłem na pomysł i sprawdzenie czy mogę nadal przez FB sie zalogować i?

Mogę.

ALe co z tego że moge?

Pasy ma pozmieniane niech gra.

Mnie konto nie obchodzi. Wziąłem pieniądze on wziął konto prosta wymiana. NIe mam zamiaru mu nic sprzedawać.

Opublikowano

jacy wy dobrzi <3 a każdy z was zajebałby spowrotem konto po jakimś czasie ^^

Na pewno nie ja, sumienie mi na takie coś nie pozwala.

A okazje do odzyskania swojego sprzedanego konta miałem.

Opublikowano

jacy wy dobrzi <3 a każdy z was zajebałby spowrotem konto po jakimś czasie ^^

Weź spierdalaj , bo gdybyś mi takie konto zawalił , oj źle by było z tobą. Pamiętaj także że w ten sposób ktoś może cb. wyrolowac.

Opublikowano

Weź spierdalaj , bo gdybyś mi takie konto zawalił , oj źle by było z tobą. Pamiętaj także że w ten sposób ktoś może cb. wyrolowac.

co byś mi zrobił ?: ) bym napisał co byś mi mógł zrobić ale... ban :c

nie jestem tak ułomny by nie zmienić danych...

po2. idziesz do kafejki zmieniasz passy odczekujesz troche czaszu - grasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...