Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą postać kupić dylemat

gouran

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Menesterowy
Opublikowano

Fiora - Jej ult ssie, nie zadaje praktycznie żadnego dmg'a. Ma dobry pasyw, który daje jej duży lifesteal, ale to praktycznie tyle... Postać imho. słaba

Talon - Dobry na mida i topa. Ma silence'a oraz escape mechanism. Może z łatwością dogonić wroga i zadać mu dość duże obrażenia. Owni AP Carry na midzie.

Skarner - Jungler. Bardzo dobry jungler imho. Jego ganki są w większości przypadków skuteczne. Jungluje się nim bardzo łatwo dzięki dodatkowej tarczy i Q ze skróconym CD po ataku. Bdb ganki po wbiciu 6 poziomu.

Nocturne - Tak jak Skarner, jest to jungler. Ma escape mechanism i doskok z ult. Jest fear, AS i dość duży dmg.

Z tego zestawu polecam Ci Talona, gdyż spełnia on dwie bardzo ważne funkcje w teamie (Top/Mid) oraz może silencować ap carry przeciwnika.

Opublikowano

Fiora - Jej ult ssie, nie zadaje praktycznie żadnego dmg'a. Ma dobry pasyw, który daje jej duży lifesteal, ale to praktycznie tyle... Postać imho. słaba

Talon - Dobry na mida i topa. Ma silence'a oraz escape mechanism. Może z łatwością dogonić wroga i zadać mu dość duże obrażenia. Owni AP Carry na midzie.

Skarner - Jungler. Bardzo dobry jungler imho. Jego ganki są w większości przypadków skuteczne. Jungluje się nim bardzo łatwo dzięki dodatkowej tarczy i Q ze skróconym CD po ataku. Bdb ganki po wbiciu 6 poziomu.

Nocturne - Tak jak Skarner, jest to jungler. Ma escape mechanism i doskok z ult. Jest fear, AS i dość duży dmg.

Z tego zestawu polecam Ci Talona, gdyż spełnia on dwie bardzo ważne funkcje w teamie (Top/Mid) oraz może silencować ap carry przeciwnika.

Może i ult fiory ssie ale wiesz co ona robi przy 2x Blood 2x Infi i 2x Phantom Człowieku jesteś sam na 3 i masz całe hp bo jej pasyw...

do talona sceptycznie podchodzę z uwagi na jego ulta zazwyczaj dobry do ucieczki ale widać gdzie ostrza lecą starczy dobry flesh i ded

Przepraszam, ale napisałeś ten temat, aby poznać Naszą opinię. Skoro wiesz kogo kupić, to nie musisz zakładać tematów.

?Ja tylko odpisuję na to.Nie wiem która postać jest wg was lepsza poprostu piszę jak ja myślę i napisałem o 2postaciach a wymieniłem 4.

Opublikowano

Przyjemna gra to Talon vs. Nocturne, aczkolwiek dla mnie ciekawszy jest Noc. Bardzo dobre gangi, dużo cc'ków, przyjemna jungla i ogół. Talon taki no też ciekawy no ale zależy jak kto woli. Osobiście polecam Ci Noca.

he?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wybrał bym Fiore duży damge i fajne ulti kupujesz pare dobrych itemów i masz pierd*lnięcie.

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...