Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopiowanie itemów na rl tibi !

XernaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak... Wiekszosc powie ze to nie realne a jednak .. ;] A wiec :

Potrzebne rzeczy :

Mc

bag

item do skopjowania oraz kumpel

No wiec w thais na plywalni jest bug...

Jesli bedziesz tam plywac na mc i dwoma harami na jedziesz na siebie lub na schodach

to bedzie dalo sie dac na trade bag dla obu osob (bug)

Dlatego tez po wlozeniu itema do baga i daniu trade item zostaje na mc (dwoch harach) ;]

Sposob by me ( nie raportujcie tego buga jak narazie skopjowalem juz 2 crown helmety i 8 b robe ;d)

A i jeszcze cos radze robic to raz dziennie poniewaz Cipsoft skapi sie ze itemow przybywa tyle z nikad ;]

PS:// Nie mozna tego bez kumpla musza byc inne ip

Pzdr.

4f0e4a80a52c45be.jpg
Opublikowano

Coś mi się nie chce wierzyć, że ta metoda działa. Poza tym te "Kopjowanie" w nazwie tematu jest żałosne.

Opublikowano

Nie ma czegos takiego wiedizlem od pocztku to po 1 nawet sprawdzielm i nie chodzi wiedzac ze czegos takiego nie ma a po 2 to jak bys to znal to bys tego za hu.. nie mowil nikomu

Sposob by me ( nie raportujcie tego buga jak narazie skopjowalem juz 2 crown helmety i 8 b robe ;d)
smieszny jestes
Bywalec
Opublikowano

Nie wieze w cuda ;] bo nie wiem czy jak ja bym znal taki bug to czy bym opowiedzial o nim wszystkim ..

Opublikowano

To jest tak:

Opalamy mc. Jedziemy dwoma SWOIMI charami na pływalnię w thais. Wpływamy na siebie jednocześnie, tak aby twoje chary stały (a raczej pływały) na tej samej kratce. Potem dajemy trade i niby "kopjujemy" itemki. Ale nie jestem pewien (bo jestem początkującym tłumaczem języka noopuff) czy itemka nie cza do baga wpakować...

Opublikowano

to nie dziala prubowalem na mc i z kumplem na innych kontach dupa dopuki nie zobacze filmiku nie uwierze

i napewno wiekszosc tez tak sadzi

wrkiller49pb2.png
Opublikowano

Prowokacja... Ludzie on się z was teraz śmieje. Nie łudźcie się, że sklonujecie kase na rl tibii. Wątpię, że gdyby wiedział to by nam powiedział...

bez gif.

Opublikowano

No cóż jeśli metoda nie działa, zamykam... no chyba, że jeśli komus się uda nakręć filmik, a wygrasz nagrodę ;p

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...