Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][24H/7] Minecraft | MineGame | Survival

smietana122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MineGame zaprasza na:

serwer Minecraft | Survival

ADRESY IP/host:

* mc.minegame.pl:25567

* mc2.minegame.pl:25565

Polski serwer Minecraft, na którym będziesz się ciszył wysoką kulturą rozgrywki i nienagannym szacunkiem ze strony administracji.

Oferujemy tanie działki i duże możliwości rozbudowy. Na serwerze są zainstalowane pluginy takie jak Jobs, iConomy, LWC itd... Mają one sprawić, aby rozgrywka stała się bardziej atrakcyjna.

Istnieje możliwość zakupu VIP/KIDMOD/MOD/ADMIN na naszym serwerze. Cennik jest podany na forum serwera. Link do forum znajdziecie na serwerze Minecraft'a (pojawia się na InfoBOT co jakiś czas).

Aktualnie posiadamy 60 slotów, które jak na razie w zupełności wystarczają. Jeżeli w przyszłości będzie trzeba zwiększyć ilość slotów nie ma żadnych problemów.

Kilka zdjęć z serwera:

86549027168241306575.png

38724658922094137303.png

Podczas rozgrywki zapraszamy na nasz serwer TeamSpeak 3 ---> ts3.minegame.pl.

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Prezentacja oczojebna :)

Wszedłem do gry a tu nagle Twoje IP zostało zbanowane.

Administrator , jaki masz nick ?

@edit Z tego co widzę , to serwer off.

Opublikowano

Server totalne dno nie polecam w 100 % ludzie wbijaja ci na dzialke i jada cie w plecy na spawnie czekaja tylko po to zeby cie zabic, jaskinie pod chatami, 12 letni admini, koles latal i mnie zabijal z luku na 2 hity szkoda czasu.

Opublikowano

Przykro mi iż nie rozumiesz świata Survival. Ja bym się nie przejmował tak ze mnie zabili bo w końcu każdy chce tam przetrwać.

Po drugie nie kojarzę Cię z serwera i wydaje mi się że jesteś przypadkową osobą, która lubi wystawiać negatywne komentarze serwerom, aby zniszczyć im opinie.

Jeżeli ktoś jest na prawdę zainteresowany grą na serwerze Minecraft to zapraszam pogra i oceni :)

Opublikowano

Dobra moze zaczne inaczej bo widze ze ktos szalu dostal. Po 1 dziwne zasady surviwalu kiedy moga cie caly czas zabijac na spawnie w miescie przed chata i ciekawe czy ty bys sie nie wkurzyl kiedy by cie zabili z 30 diaxami. Po 2 Jak mnie nie kojarzysz z servera mam ci pokazac screeny ze starej mapy i z dzis moj nick to AlPachino i nie jestem przypadkowym graczem gralem tam chwile i juz wole wam tu napisac ze po prostu szkoda czasu. Po 3 jakies typy lataly a administracja nie odpisywala poza tym 1 adm mi dal 1 blok diamentu zebym byl cicho po odebraniu moich itemow ze skrzynki innego gracza. Po 4 zbanowales mnie na gg i na tsie podczas mojej rozmowy z head admem na temat tego servera z dopiska ladna ktora tu opublikuje i sie okarze na serio jak sprawna jest wasza administracja i dzialanie servera. Wiec szkoda slow i czasu dziekuje.

<22:32:36> You are banned permanently. Reason: "pierdol się (POZDRO!)"

<22:36:04> Trying to connect to server on 79.133.200.49

<22:36:04> You are banned permanently. Reason: "pierdol się (POZDRO!)"

Opublikowano

Server zjebany 10 admów a nie umia nic ogarnąć i wgl banują za nic nie polecam syf totalny admini wyzywają bo to cioty i wgl o i kolejny ban zajebiście... ten server powinni usunąć DNO DNO i JESZCZE RAZ DNO ....

Opublikowano

Dobra nie ma co tu grac to jest moje stwierdzenie do tego admin najwidoczniej podkulił ogon i nie ma zamiaru sie dalej wypowiedziec na temat jego beznadziejnego servera wiec wszystkim gracza odradzam granie na tym serwerze do tego czesc miasta jest tam dziorawa przez clipery..

TOTALNE DNO TEN SERVER (-----)

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer , jak również zachęcam do brania udziału w konkursie w którym można otrzymać ADMINA lub rangę VIP :) INFO NA SERWERZE I NASZEJ STRONIE WWW.

Opublikowano

za co gracz Ryjinn dostał bana na ts i mine crafta prosze o wytłumaczenie!

Opublikowano

Oskar123W a wiesz że jest komend /cprivate i możesz nią blokować drzwi, skrzynie itp. więc jak masz działkę to zrób to i masz luz a pozostałych sytuacji nie rozumiem.

Ja, osobiście polecam serdecznie ten serwer ogarnięta administracja fajne miasto. Jeszcze jest parę niedogodzeń, ale serwer nadal jest poprawiany więc rozumiem.

Opublikowano

Panie koleszko nie bd sie wypowiadal na temat twojego postu bo jestes kompletnie nie w temacie. Po za tym zaraz sie spotkamy na tym servie a moj nick to AlCapone.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...