Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Review] Pozytywny bug ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem pokazać wam buga który mnie dzisiaj zastał. Jest on zapewne znany ale ja się jeszcze z nim nie spotkałem ;) Natomiast płyną z niego korzyści ;)

http://imageshack.us...atarms28tn.jpg/

chodzi o to że wczoraj skończył mi się drugi slot do speca w którym miałęm medkita ... dziś już tego slota nie posiadam a mimo tego dalej mogę używać 2 specialne itemki ;D

bez youtuba

Opublikowano

skąd masz cqb camo i na ile ; )) ?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

@ up

Ja sie nie napracowalem bo go nei znałem po prostu miałem miniguna + medkita , slot sie skonczył ja rano wstałem i dalej mogłem grać więc zyskałem ;)

@ 2x up kiedyś jak był event spiders vs scorpions to zrobilem 20 noobcharów i wtedy było sporo nagród i jak wypadło mi cqb camo to też dawali 4 renewale to przedluzylem i 90 dni wypadło ( byłto 23 marzec 2011) , nastepnie potem zdobyłem za free jakiegos renewala to wypadlo 30 d czyl;i mialem na jakies 60 pare bo już troche uplynełą , potem wprowadzili event z misjami dziennymi i pierwszy raz weapon patch kity... wtedy one byly z bugowane i zamiast 6 godzin przedluzylo na 360 dni i tak mi juz do dzisiaj zostało ;P nie wydalem ani 1zł w kierunku tej broni xD ale na zwyklej elimce wole m4a1 niż to ;P

@ edit jeszcze 160 dni je mam ;P

bez youtuba

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

@up to żeś dopierdzielił....

itemów dla speca nie można kupić na perma, chyba że na 3600 dni, ale to ogromn koszt i tylko jeden gostek w CA kupował sobie miniguna na perma, ale to NA

minusy to że nie można nic ruszać tj. przekładać itemów dla speca

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

• 2 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

Ja bym się nie chwalił. :D

Za takiego screena możesz bana chycić.

Słyszałem że gościu się chwalił innym bugiem (w lobby) i dostał bana.

Dokładnie chodzi o bug na permy.

Kto nie wie to było coś takiego gdy wprowadzili joby.

Kupowałeś broń na dzień i renewala.

Jeśli renewal przedłużył ci na 1 dzień to miałeś broń na perma :D a jeśli miałeś więcej niż 1 dzień to przedłużało ci na 100 +/- dni.

Ale naprawili :C

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

ja mialem takiego buga z weapon patch kit ;) pokazało mi przedłużenie o 6h a przedłużyło o 360 dni ;D i zostawili tego buga ;P

bez youtuba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...