Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AspianCraft HARDCORE! [1.1] [No-WL] [60 slotów] [Wojny Frakcji] [Bryzgajaca krew]

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Dziś chciał bym wam opowiedzieć o krainie gdzie toczą się wojny na śmierć i życie

gdzie potyczka kończy się zawsze bardzo długą próbą reanimacji (3h)

krew w tej krainie przelewa się strumieniami

zapraszam was na ten istny Hardcore!!!

w krainie AspianCraft

Info o serwie

PVP:ON

Frakcje:ON

Czas Odrodzenia : 3h

Cuboidy: OFF

LWC: ON [limit do 5 skrzynek]

Creepery Wybuchają !!

Po śmierci masz 10 s na porzegnianie się z serwerem

60 slotów

IP: 94.23.95.219:25566

Ownerzy:

Glinczer

Arkowy89

Opublikowano

Lol polecam serwa 1 raz widze zeby H@ był tak miły i kulturalny w stosunku do graczy rozmawia z nami pomoga budowac troszke sam sobie nawed goda wylaczyl i gra jak zwykly gracz Polecam wbijajcie a nie pozaluecie OBIECUJE WAM TO !!!!!!!

A i fajny ten efekt z krwią proo

Opublikowano

Po 1 vip nie ma gm

2 Blitzu nie zbudowal zamku na gm

3 to stary admin dlatego dostal po to aby znalesc zamek

Opublikowano

Nie polecam serwera. Totalnie nie ogarnięty. Praktycznie rzecz biorąc mapa była zmieniana ok 3 razy ( wliczając poprzedni serwer, który się zmienił w ten ), przez co wraz z kolegami straciliśmy 2 razy nasze działki 100x100, które nie były wcale takie tanie, nie licząc przedmiotów. Administracja na tyle ogarnięta, że nawet nie wie, jakie komendy posiada. Na poprzednim serwerze ( Expioncraft ) jeden z szanownych Adminów nie wiedział nawet, że może dodawać do WL, a właściciel serwera nie potrafił nawet edytować plików serwerowych. Tutaj nie jest wcale inaczej. Niby to po śmierci dostajemy bana na 3 godziny - wcale tak nie jest, wbiłem na serwer aby sprawdzić co znów na nim zmienili. Zrzuciło mnie na dachu budynku, który jest spawnem, co przy zejściu wiąże się ze spadkiem HP, oczywiście na spawnie czekał piękny Zombie, tak więc dałem mu się zabić, aby sprawdzić na ile trzyma ban no i ukazała mi się piękna informacja o rzekomym 3 godzinnym banie:

http://screenshooter.net/4010355/fpibudh

Chciałem też powiedzieć trochę o autorze tej reklamy i samej reklamie, a więc reklama zabiera błąd. Może i mały ale rzuca się w oczy

"Po śmierci masz 10 s na porzegnianie się z serwerem"

Chciałem też zapytać gdzie ta cała opowieść:

Dziś chciał bym wam opowiedzieć

Co do autora, to mam pytanie... czy fajnie jest wstawiać sobie opinie na temat swojego serwera i samego siebie przy użyciu drugiego konta

Litości -

a Dziękuje Kamil Za szczerą opinie 

Btw. Jak to udowodnisz -

Blitzu nie zbudowal zamku na gm

Tak ciekawe, zwłaszcza że cały czas lata z OP, ale dostał tylko po to, aby odnaleźć zamek -

to stary admin dlatego dostal po to aby znalesc zamek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...