Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z Multi cod mw 3 wersja najnowsza 1.5

cichy4545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Chciałbym wbić sobie szybko lvl tylko jak gram na dedykowanych na których piszę 99999xp itp nie wlicza mi się to nawet do rankingu. Czy w tej wersji już nie można tak robić ? Proszę o jakiś rady bo nie znalazłem odpowiedzi w innych postach.

Opublikowano

Po nowym update te serwery nie funkcjonują tak jak wcześniej.Poprostu nie działają..

Jak by nie patrzeć granie na takich serwerach to też oszustwo :) więc możesz użyć lvl hacka a jak chcesz sam wbijać to użyj hacka którym odblokowywujesz tokeny i kupuj podwójne doświadczenie.

1 TOKEN=2 GODZ PD

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

http://www.mpcforum....__fromsearch__1

Sam go używam do tokenów,ale są tam wszystkie opcje czyli prestige hack,możesz odblokować bronie,tytuły i wiele więcej. Moim zdaniem najlepszy jaki wyszedł.

Jak go uruchomisz to wyskoczy okienko UPDATE i bez obaw możesz to ściągnąć (teraz jest wersja 3.40) i na pulpit ściągnie paczke.

Tam w tym poście jest krótka instrukcja no i chyba powinna wystarczyć(jest jeszcze filmik) ale jak co to pytaj postaram się odpowiedzieć.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...