Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Powrót hacker'a

lebron94plny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i mamy powtórkę z rozrywki, jakiś czas temu było to samo i całą grę wtedy rozwalili, teraz znowu wysyłają zaproszenia do grupy, widać EA nie wyciągnęło żadnych wniosków z tamtej lekcji.

Opublikowano

Joj i znowu ten hacker,niedługo rozwali znowu grę i będzie zamieszanie.Myślałem że EA się z tym uporało ale widzę że tylko na chwilę go zatrzymali.Potem będą płakać że jakiś gość rozwala im grę.Powinni zainwestować w jakiegoś HackSchield'a albo coś w tym stylu bo jeżeli będzie się to powtarzać to gra upadnie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Kurde znowu muszę zaprzestać na razie gry w tego nfs to strasznie wkurwia. A EA powinien się tym zająć na poważnie.

Opublikowano

Czemu akurat jak są hakerzy mam problemy z netem? :D

@TOP

no niestety, kolejny haker wrócił. Jak widać EA ma nas wszystkich w dupie i tyle. Coś a'la hackshield lub game guard mogliby dać, a nie nas tak zostawić.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Póki EA nie zainwestuje w zabezpieczenia, to nie opłaca się grać.

Większość osób przyjmuje zaproszenia, i traci konta, w które wydają Boosty, a EA za przeproszeniem gówno z tego sobie robi.

Pozerzy lecą tylko na $$$.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

a kto nie leci na $? prawie na każdej grze te różne rzeczy za sms/prawdziwe pieniądze są utrudnione, tzn. powiedzmy chcę kupić jakieś dwie jednakowe rzecz (te same). kosztuje ona 4000 boost a za np. sms 11 zł ma się 7000 boost i żeby kupić dwie rzeczy trzeba wysłać kolejnego je*anego sms'a, ew. wydać jakieś 24 zł ;/ (wiem, wiem trochę na motałem :D)

Opublikowano

Co zrobisz z hakerem jak się nudzi? A EA widzę ze leci sobie w jakieś kulki do fify 12 zapowiadali patch kilka miesięcy temu a ciągle nie ma... Hakerów też pełno itp. Myślę ze wkońcu coś zrobią bo to już robi się przynajmniej żałosne.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przeciez to normalne,zyjemy w tak [piiiiiip] czasach że dla wszystkich liczy się kasa,nie szczęscie tego,który korzysta z jego produktu,takie czasy :(

h58oR.png

By Swajner

Opublikowano

Za tą kasę co oni zgarniają za boosty to by zainwestowali w jakieś zabezpieczenia i do tego powinni dać kody na coś darmowego.

Opublikowano

Coś tam EA jednak robi, na chacie dają info żeby nie akceptować tych zaproszeń, zobaczymy czy jednak podchodzą do tego na poważnie, ss sprzed chwili:

PS. Sory za "szpan", ale nie chciało mi się przycinać

1330983401-U358219.jpg

Opublikowano

do tej pory EA nie zbanowało żadnego hakera :ninja:

A i żadnych zabezpieczeń nie dali i prawdopodobnie już nie dadzą

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

do tej pory EA nie zbanowało żadnego hakera :ninja:

A i żadnych zabezpieczeń nie dali i prawdopodobnie już nie dadzą

Fakt nikogo nie zbanowali . Ale powiem troszkę brutalnie że nfs World to jest taka poboczna gra . Nie zrobią niczego raz a porządnie , tylko np. z hackerami się bawią ; p

Opublikowano

Jeżeli nadal tak będzie, NFSW nie będzie już "maszynką kasy" dla EA, większość normalnych graczy opuści to.

10906.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...