Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL - opłacalne?

sTnq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie - czy opłacalne jest granie na MT2PL? Ostatni raz grałem rok temu, ze względu na podjarę privami - ale teraz nie ma nic szczególnego i myślę czy nie zagrać, ew. w grę wchodzi Balmora. :F

Opublikowano

Moim zdaniem zacznij grać na PL. Lepiej poświęcić czas na PL'a niż na podróbę jaką jest Balmora.

Jeśli zdecydujesz się grać na PL, zarejestruj się z linka, który jest w Mojej sygnie, a na start dostaniesz buty wiatru.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

ja ci proponuje metin2 sg w panstwie shinsoo jest tam duzo polakow częste eventy(nie tak jak na pl) w weekendy raty podwyzszane przez bitwe krolestw nawet o 50% a na start masz na 7 dni 2x drop 2x drop yang i rękawica latwiej zacząc a ceny tak jak na poczatku pl czli za ku aura masz max 1,1kk a za silne do 200k a czarowane z 350-500k wiec lepszy od pl i postacie sa wiecej warte nic na pl

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

ten sam czas który byś poświęcił na np balmore poświęc na pl tu zawsze można zarobić w pln na privach nie koniecznie. Ją wróciłem na pl od zera po banie i nie żałuję dobije skile na g i sprzedam konto

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak duzo plusow pl'a? A od 60 idziesz do v2 czy cos kolo tego i co? Za przeproszeniem jajo bez przepustek z is'a.Taka jest i bedzie prawda.Ja Ci polecam poczekac na najblizszego harda na ktorego popatrzysz i powiesz ze to jest dobry priv i postoi dluzej.Jezeli chcesz juz grac to Balmora jest dobrym wyjsciem.Dlaczego? Administracja osiagnela duzo na pl'u, to daje doswiadczenie.Przeciez jest tam duzo fajnych nowych questow itd.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Ja też ostatnio grałem rok temu i widze tylko że co raz bardziej GF stara się robić "różne różności" żeby mieć zyski bo to już w końcu to nie to co kiedyś ^^ Te tombole , loterie , linki polecające , to przecież kiedyś można było pomażyć żeby coś takiego zrobili bo przecież all pod is'a było , a teraz... pff. Szkoda gadać ogółem nie polecam.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

ja ci polecam metin2 sg lepiej niz na plu o wszystko troszke łatwiej nie ma takiego czegoś jak ksucie metków spotów robisz ss i ziomek ma bana nie to co na pl'u nie ma neosów co biegają i jak coś do nich napiszesz to mówią że mają wujka gma osobiscie polecam ci metin2.sg http://www.mpcforum.pl/topic/245329-tut-metin2-sg/

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

przeglądałem forum i głównie, nowości skupiają się na - więcej ISu = więcej fajnych przedmiotów...

czyli jednak nie wracam, można zamknąć.

Opublikowano

Tia , PL stał się maszyną do zarabiania by stać się tam kimś musisz wydać PLN na SM...

Ps.

http://www.mpcforum.pl/topic/569082-zapowiedz-euphoria-dedykowany/

Może Ci się ten serwer spodoba . :)

Opublikowano

oczywiscie ze grać ale mówie ci nie graj z asdługo bo opuscisz się w nauce :D najlepiej zrób bodego 35 lv doró sie kasy w m2 itp :D

i zrób 2 postac co obkupisz z eq itp i bd koksił ^^

:Pomogłem "Wcisnij magiczny guzik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...