Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Porady dla Snajpera

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

szczyt damewanu

wyspa chark

metro

to juz zalezy jak sie gra potoczy

Opublikowano

Dla snajpera tutaj duzo nie ma :D

1.Skill grania snajperka

2.Najlepiej kolega ktory chroni tyly

3.Kampic w ciasnych miejsach w ktorych widac przestrzen i lezec lub kucac koniecznie

4.Snajpke z duzym damage i penetracja pocisku

Tyle :D

Opublikowano

Granica kaspijska na antenie do tego sobie wybierz albo m98b (albo L96 jak masz dodatek)

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

1. odblokuj sobie minimalnie sw-98 ( min . poniewaz jak bedziesz mial m98b to zobaczysz co to jest moc , L96 z b2k tez daje rade ) i do jakiejs z tych broni koniecznie zamek dwutaktowy , umozliwia on przeladowanie po strzale bez odrywania lunety od oka naszego zolnierza .

2.graj na mapach ktore znasz, ja polecam Ci Kaspisjką granice, Ognistą burze , miejsca do kampienia sam odkryjesz, i nie kamp tylko i wylacznie, czasami oplaca sie biegac po mapie snajperem, widzisz kogos i boom

3. musisz nauczyc sie jak strzelac daną snajperką , która jaką ma moc , jak juz sie tego nauczysz, to jakos samo pojdzie

To są moje porady, więcej nie napiszę Ci bo jestem słaby w poradnikach xD . mam nadzieję , że coś tam pomogłem

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Najważniejsze to nie kampić w 1 miejscu^^ Zabij 3-4 typów i zmiana miejscówki.

Ogólnie ze snajperek to najlepiej mi się gra SW98 + zamek dwutaktowy. Ale jak kto woli...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...