Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] pLvl czy to prawda?

bulafilip5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam takie jedno pytanie. Nie grałem w warrocka jakiś czas i kolega mi opowiadał, że w pare dni da rade wbić b.duży lvl. Czy to jest prawdziwe?? Testowałem bota z plantem to 7 lvl nabiłem w 2h więc nie ma rewelacji. Prosze o odpowiedz. Jak znacie jakiś program przy, którym dam rade sporo wbić to bede wdzięczny. Za każdą rozsądną wypowiedz daje lajka.

nie reklamujemy stron.

Opublikowano

Witam! Mam takie jedno pytanie. Nie grałem w warrocka jakiś czas i kolega mi opowiadał, że w pare dni da rade wbić b.duży lvl. Czy to jest prawdziwe?? Testowałem bota z plantem to 7 lvl nabiłem w 2h więc nie ma rewelacji. Prosze o odpowiedz. Jak znacie jakiś program przy, którym dam rade sporo wbić to bede wdzięczny. Za każdą rozsądną wypowiedz daje lajka.

2h i 7 lvl no no to gratulacje bardzo szybko :) w sumie nie wiem jak to mozliwe ale ok ....
Opublikowano

@UP

30 lvl na wszystkich expach oraz goldzie w 4 dni :)

@ Topic

Kup VIP np. wr3ngine (najlepszy chyba) i ciśnij na fast plancie.

Czemu kup VIP ? Bo public jest wolny i często crashuje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja na warbot dzis dostalem bana, szczescie za na 18lv.

A co to

wr3ngine jak go wykupic?

kliknij Like

Opublikowano

@UP

Zakładasz konto na

xxx

(Proszę nie traktować tego jako reklamę!) i klikasz Buy VIP.

Hacka możesz kupić Telefonem/Przelewem itd. Pozdrawiam. (Telefonicznie ok. 40 zł)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...