Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Język Jinno

Rysio-Artysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem.Mianowicie.Mam język Jinno.Dodam , że gram na Chunjo i chciałbym szeptać ((PW)) z moim kolegą.Ale nie mogę bo on z innego królestwa i jak pisze to nie widać tekstu.I o to moje pytanie jak użyć tej ksiązki "JĘZKYK JINNO".Bo jak naciskam na nią prawym to pisze , że mam jakieś umiejętności za małe czy coś.Za pomoc plusy :P

Opublikowano

Mogę się mylić ale czy nie było takiego pierścienia którego się zakładało i można było rozmawiać z innymi królestwami na jakiś okres czasu ??

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

Jeżeli jesteś świeżo po 40 lvlu to tak ja @UP napisał jest misja od kapitana i dostajesz za nią pierścień języka. A tak wg. możesz dać w cytacie jaki komunikat wyskakuje , lub ss?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Żeby móc czytać księgi potrzebne jest doświadczenie czytaj exp. Umiejętność musi być rozwinięta na m1 żeby móc się porozumieć z graczem z danego królestwa.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Te książki sie czyta, i można wbić język na m. Jeśli masz język na m to ROZUMIESZ tekst innego królestwa. Oni Cie nie zrozumieją jeśli też nie mają Twojego języka na m albo pierścienia języka. Jeśli chcesz porozmawiać z kolegą no to szukaj "pierścień języka"

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

musisz miec normalnie exp jak do ku i po wbiciu jezyka na m1 masz 100% rozumienia(bodajze jak dobrze pamietam) ale do tego czasu ubezpiecz sie w pierscien języka

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Musisz mieć 10 pomyślnie wczytanych Języków Jinoo by było na m1 , wtedy rozumiesz to co oni piszą itp .. :x

A na tą chwile polecam wam Skajpaja (skype...) , TS3 etc...

Opublikowano

Żeby czytać te książki musisz mieć Wbite % . Moim zdaniem nie opłaca się tego czytać bo raz na ruski rok spotkasz znajomego -,- .

Lecz i tak polecam Skajpa bądź TS'a.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście, ale powtarzacie się licząc od mojego postu w którym wszystko już wytłumaczyłem :D

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...