Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

50 lvl co robic

Amid121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 50 lvl jednak bez ekwipunku nic puste,co radzicie zrobic lub co zrobiliscie by na moim miejscu jak zarobic na ek??Prosze tylko o sensowne odpowiedzi.SKile aura m2 berek m4 i wir na 13

thccc.jpg
Opublikowano

Jeżeli masz też jakiegoś buffa to buffuj za kase też jakiś zarobek . Narazie pozostaje łowić rybki i kopać rudy , a także kupywać jakieś itemy które chodzą drogo a są wystawione w niskiej cenie , lub zrób nową postać 20lvl i na medale ^^

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

polecam łowić. Potem zrobić eq 7kpż i 300defa w smoczej lub śmiertelce. Dalej idź na metki zrób 10k pź i jakieś 400defa. I do dt z jakimiś itemami . Jak ulepszy to wiele do przodu. Jak nie to wiele kasy niestraciłeś. I tak 11kpź i 450defa.

1366207790-U344225.png

by me

Opublikowano

drop 35lv body + boj m2 zarob na eq potem pustynia dolina metiny 45lv ogony+ i kd w miesiąc z hakiem zarobisz na pro eq na swojego 50 a dropniete ku czytaj na nim właśnie ja tak gram z tym ze mam tylko dropa 35 i na nim czytam ku a na dzień nawet jak dropne tylko jeden taki ogonek to mam na 2 aury + berka a dzisiaj np. Lotlem ich 6 czyli buty 2k hp w jeden dzień dropienia ;d piękna sprawa z tym ze ja oczywiście gram z rękawica

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja polecam do świątyni hwang iść i kopać rudy ;)

Albo dojdź do jakiejś gilldi i żebraj (ja tam miałem fms +9 i smocza +7, zel +8, ebo +7 kiedyś)

Opublikowano

No to masz kilka możliwości;

-Zakupić kilof i kopać rudy ; najlepiej w św. Hwang tam jest ich zawsze dużo... (skup się na diamentach , ebonitach...)

-Zakupienie wędki i łowienie rybek po czym sprzedawanie ich , ew. otwieranie ich i sellanie małży . :)

-Zrobienie Sb. dropka i dropić nim różne rzeczy po czym to sellać .

Opublikowano

Najlepszy sposób; Allegro.

Kupisz 1kkk na allegro i pokupujesz eq pro dla dropa i dla siebie ;>

tyrtyu

Opublikowano

Ściągnij FishBota:

http://www.mpcforum.pl/topic/512065-dlfb-by-erpel-42/

Łów kilka dni,a na pewno się dorobisz :)

albo dostanie bana teraz gm bardzo wyłapują fishbociarzy ja bym nie ryzykował fb

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Łowienie rybek , kopanie rud . Tylko to zostaje bo na FB teraz się nie oplaca.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Kop rudy, możesz też łowić na fishbocie, zrób dropa i metki w m1 lub m2, drop do imha.

Możliwości jest dużo...

b_560_95_1.png

Nazwa Serwera : Cs-Natural [ FFA/BF2 ]

IP: 195.42.112.206:27033

Ilość Slotów : 16

Uptime : 24/7

Forum Serwera : Pisz PW, gg : 11579780

Typ Serwera : FFA + BF2

Fast Download : Tak

Opublikowano

Polecam łowić ryby i kopać rudy. Sellasz małże i przetopy. Później robisz sb dropa 35lvl z bojem, eq na niego i z rękawicą złodzieja dropisz KU z metków w m2. Możesz także kupić przepustki za realne pieniądze idziesz do V2 i zbierasz żelaki. Później zabierasz się z kimś na DT i robisz żelaki na +9 a jak masz możliwość wydania trochę gotówki to bonujesz z 1-2 i masz full kasy. Jednego żelaka dla sb i już 1 część eq gotowa ^^, możesz także kupić parę boga z groty i z nimi to samo robisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...