Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Inny warrock

tornado

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się na chwile obecną grac w innego wr'a niż inter?

@Down A jakis link do tuta?

Arsenal

Opublikowano

tak indonesia i korean

Ja aktualnie gram w koreana ;)

@edit

Psze:

Korean:

www.mpcforum.pl/topic/179998-poradnik-warrock-korea

Indonesia

http://www.mpcforum.pl/topic/487883-mega-tutjak-zagrac-na-war-rock-indonesian-by-d4rkevi1/

Do korenca raczej kssn nie znajdziesz ,ale jak chcesz moge ci jakies konto "dac" ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Do koreańca KSSN znajdziesz i to bez większych problemów... Ok 2-3 godzin szukania i znajdziesz odpowiedni KSSN.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

@up

Saleri ja szukałem wszystkimi sposobami po 100 stron w google i nie znalazlem ,a jak już to było oncenzurowane ,albo było inne niż 93-96

Bo teraz dzialja tylko 93-96 ,a podobno udostepnianie w internecie kssn jest karalne tak jak czitowanie w koreanie ,wiec jedynie co to mozna tylko kupic

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A guzik... :P Ja szukałem i znalazłem stronkę (a raczej dwie) na której było ok... 200-400 KSSN z przedziału 88-98. :P

Poszukaj na google.kr (koreańskie)

Przetłumacz w tłumaczu slowo: korean social security number i wklej to w google.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Hmm.Okej chłopaki pomyśle, dzięki.Jak bede miał jeszcze jakiś problem to napisze.

@Edit A kssn generator cuś pomoże?

Arsenal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...